Sayfa 281/607 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381 ... SonSon
Arama sonucu : 4850 madde; 2,241 - 2,248 arası.

Konu: JANTS - Jantsa Jant Sanayi

1. Şahsen şimdiye kadar uzun vade stratejisini böyle zenginleştiremeyişimin nedeni teknik bilgimin 0 a yakın olmasıydı, artık ben de bişeyler öğrenmeye çalışıyorum

2.  Alıntı Originally Posted by cüno Yazıyı Oku
    Bence doğru olanı yapmışsınız...
    Halil Buhur un uzun vadeli yatırım stratejisindeki tek eksik bu...
    Her ay düzenli alım yapmaktan başka bir hareket yapmadan üstüne oturduğunuzda seçilen hisseye göre bu strateji fazla hantal olabiliyor... Örn. aselsanda...
    Yaptığınızın yapılması gereken olduğunu düşünenlerdenim, şöyle ki;
    Trade imkanı illa ki çıkıyor ve teknik desteğiyle bu imkan yakalandığında trade yapıp tekrar hisseye dönmek ve uzun vade biriktirmeye devam etmek...
    Jantsa bana göre bu stratejiye uygun, sağlam bir şirket...
    Kısmetse uzun vade hissem budur.
    Borsa da teknik candır, sürekli çalışırsanız başarılı olursunuz emin olun.

3.  Alıntı Originally Posted by MİKRO Yazıyı Oku
    Borsa da teknik candır, sürekli çalışırsanız başarılı olursunuz emin olun.
    Yok o kadar değil
    Trade için evet ama ''Para tekniği çizer'' özlü sözü borsamızda hep geçerlidir, bunu da unutmadan hareket etmek gerekir.

4.  Alıntı Originally Posted by anelka_34 Yazıyı Oku
    Yarın kapanış tahmini mi yapsak
    Artı kapatırsa yeterli olur yeşil mum kapatsın yeter fiyat önemli degil tabi 209 212 218 ve üzeri ekmek kadayıfı olur

5. muhtemelen elindekini malın büyük bölümünü elinden kaptırmış yada yukarıdan satmış bir lögöt 300-500 lotla hisseyi aşağı çekmeye çalışıyor.her açılışta ayni senaryo....yemiyorlar tabiiki..

6. Kartonun tavanda olması bedelsiz beklentisi olanları hareketlendirecektir diye düşünüyorum

7. Bryat yine koptu geçti bizi hadi jants a

8. Yoklama çekiyor sakinlikle psikolojiyi zorluyor tavan olmaması için hiç bir neden yok 215 yanarsa yapışır tavana .....

Sayfa 281/607 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •