Originally Posted by esma teşekkür ediyorum hocam. Hayırlı geceler. Siz yokken bizde birşeyler yazıyorum foruma katkımız oluyor mu? cok güzel katkılarınız var sizlere ayrı ayrı teşekkür ederim esra hanım çalışmalarınızı beğeniyorum hakan .mebes sizlerede teşekkürler
Yerli arkadaşımıda unutmıyayım teşekkürler
Originally Posted by fk44 çelik hocam biraz geride kaldı. Rica etsem değerlendirebilir misin gents yön yukarı tuzaklar olabilir silkeleme olabilir sabırlı olursanız ...benim hedefim çift rakamlar ytd
Originally Posted by celik comak cok güzel katkılarınız var sizlere ayrı ayrı teşekkür ederim esra hanım çalışmalarınızı beğeniyorum hakan .mebes sizlerede teşekkürler Cumartesi günleri ben liste yapacam artık [emoji6] gerçi yarısı aynı. Eksik olanlar artık haftaya . Teşekürler bizden ...
Originally Posted by celik comak cok güzel katkılarınız var sizlere ayrı ayrı teşekkür ederim esra hanım çalışmalarınızı beğeniyorum hakan .mebes sizlerede teşekkürler 👏👏 Aynen. Hepinizin emeklerine sağlık.
Hocam çok teşekkür ederim hayırlı geceler
Originally Posted by aziz demirci hocam müsait olunca beyaz filoyada bakabilirmisiniz şimdiden tesekkür ederim. haftalıkta 9.70 altına gelmedikce ayrıca 10.33 desteğide dikkate alınmalı ytd
tesekkür ederim hocam rhgea hedef kactır hocam istikrarsız gidiyor sanki devam edelimmi
Forum Rules
Yer İmleri