Originally Posted by esma Hayırlı sabahlar dostlar.ardyz sabah açılışta sattık.çorba parası çıktı şükürler olsun . Günaydınlar afiyet olsun Esma hanım ....
Originally Posted by adem13 günaydınlar afiyet olsun esma hanım .... Teşekkür ediyorum Adem bey.Ardyz boşluk birakarak 36 açıldı.boşluğu doldurursa tekrardan yanaşırız. Cusan hissesini bugün nasıl görüyorsunuz?
Günaydın. Armada için düşeni kırdı diyebilir miyiz?
ARDYZ boşluğu doldurmaya pek niyetli görünmüyor.kaçırdık galiba.geçen hafta yazmıştım CEMTS güzel gözüküyor
Herkeze hayırlı haftalar KORDSA hakkındakı dusuncelerınız nedır hocam
Originally Posted by esma Teşekkür ediyorum Adem bey.Ardyz boşluk birakarak 36 açıldı.boşluğu doldurursa tekrardan yanaşırız. Cusan hissesini bugün nasıl görüyorsunuz? (Cusan) Bana düşmez ama 7.07 önemli ...geçer ve desteklerse hızlı gider ...Prof hocam siz nerdesiniz..asla YTD.
Originally Posted by esma ARDYZ boşluğu doldurmaya pek niyetli görünmüyor.kaçırdık galiba.geçen hafta yazmıştım CEMTS güzel gözüküyor Evet erken verdiniz. Olsun sabah sabah sıcacık çorba iyi gelmiştir ama -)))
Originally Posted by Adem13 Evet erken verdiniz. Olsun sabah sabah sıcacık çorba iyi gelmiştir ama -))) Günaydın. Adem bey, esma hanım, sayın Prof hocam ve tüm arkadaşlar. Çorbanız bol bereketli olsun inş. Cemts, orge, usak, Ytd. Ytd.
Forum Rules
Yer İmleri