Sayfa 344/907 İlkİlk ... 244294334342343344345346354394444844 ... SonSon
Arama sonucu : 7249 madde; 2,745 - 2,752 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Siren Yazıyı Oku
    oksjenim tozlu sayfalarda temenni paylaşımı yaparken buldum, hadi busefer sen at bi 2021 tahmini , ihlas özelinde olmasına gerek yok, endek altın dolar da kabulüm
    Ben önümüzdeki haftayı göremiyorum sirenim kaldı ki 2021 i göreyim. [emoji23] Çok zor işler bunlar çok. Ama herşey daha güzel olacak İnşallah.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Başkent Yazıyı Oku
    Yaprak dökümü yaşadık. Forumda ihlas hisselerinde yazan arkadaşlarımızın çoğu ayrıldı bakalım o kervanda ne zaman yerimi alacağım. Baktığımda bazen tartıştığımız bazen yan yana olduğumuz arkadaşlarımızın neredeyse tamamının canını yaktı bu hisseler. Rabbim bizleri bu hale getiren yıllarımızı çalanlarında yıllarını çalsın inşallah diyorum. Sağlığımızı huzurumuzu yüzümüzdeki gülümseyişi çaldı bunlar.

İnşallah ağız tadıyla bunlardan kurtulmak ve kar etmek nasip olur hepimize.
    Ben seni bu hisseden % 100 kar ettin biliyordum başkent. Öyle paylaşımların vardı sanki. Bu yazınla şaşırttın beni. Neyse daha çok kazan İnşallah.

3.  Alıntı Originally Posted by TTolga Yazıyı Oku
    790400000 lotun yüzde 86,34 ü yani 682431360 lotu fiili dolaşımda. Bunun ne kadarı bizim gibi küçük yatırımcıda olabilir ki?
    Ben bir tahmin (hatta sallamasyon da diyebiliriz) bulunayım. Bence ky %15-20 'yi geçmez. Bilmiyorum eski üstadlar ne düşünür. Forum çok sessiz kimse kalmadı sanki. [emoji41]

4. Ben %5 diyorum

5. Çok pis hareketlere gebe,inşallah yukarı yönde olur.

CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by TTolga Yazıyı Oku
    Ben %5 diyorum
    % 5 çok düşük geldi bana. Öyle olsa, götürecekse daha ne beklesin. Bunun altına zaten inmesi mümkün değil. Hatta gir-çıklarlarla bu oran devamlı artar diye düşünüyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by albul72 Yazıyı Oku
    Çok pis hareketlere gebe,inşallah yukarı yönde olur.

CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bunu gerektirecek nasıl bir teknik ya da temel beklenti var sence albul72?

8. Ömrüm yeterse şayet bu bereketsiz ,hayırsız, kolanyacı,peçeteci Ören ailesinin şirket hisselerine bedava dağıtsalar dahi asla bulaşmam almam yanlarından dahi geçmem paramızla resmen hastalık,dert,keder,sıkıntı satın alıyorsun adamlardan onlardan gelecek üç beş krş olmaz olsun kaldıki yüklü miktarda kayıplarım var..Dürüst olsalar hiç dert etmeyeceğim ama sırf yatırımcının elindeki hisseleri almak için çevirmedikleri alavere dolap kalmadı sırf alabilmek içinde gerekirse on sene beklerler ben bunu çok iyi anladım..Enver ören sağlığında durum hiç böyle kalleşçe değildi..Hakkım zahi olmasın mücahit ören efendi...Asla al sat tavsiyesi değildir..Lütfen kendi kararlarınızı kendiniz verin..Ben yandım siz yanmayın..

Sayfa 344/907 İlkİlk ... 244294334342343344345346354394444844 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •