Sayfa 23/1003 İlkİlk ... 1321222324253373123523 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 177 - 184 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    nnf full düşüşe pozisyon açmış demekki��
    eksi 1.80. yine yakışanı yapmış. yani yeni nnf'ye yakışanı. eskisi şimdilik ölmüş gibi görünüyor.

2.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    eksi 1.80. yine yakışanı yapmış. yani yeni nnf'ye yakışanı. eskisi şimdilik ölmüş gibi görünüyor.
    NNF riskli tahtalarda da var. OSMEN dun tabandi mesela ve cok az bir islem hacmi ile. Uzun vade sabir isteyen bir fon NNF.
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

3. nnf ve tkf sevindirdi beni. relatif gücüne tekrar kavuşmuştur umarım nnf
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

4.  Alıntı Originally Posted by oktay2 Yazıyı Oku
    Garanti mobilde gördüm başlamış satılmaya.Evet gümüş agırlıklı görünüyor.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    İşbnk ta da açık bu fon

5.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    EIB ısrarla üzmeye devam ediyor. %-0,1883
    Defansif fonlarda bu durum aslında. Bende de ağırlık IBB, son bir haftadır eksi getiriyor, eurobond ve kur hareketleri kaynaklı diye düşünüyorum. Geçtiğimiz haftalarda aylık ortalamasının çok üzerinde performans göstermişti zaten, arada böyle ağırlıkların oturduğu, rolantide dönemler olabiliyor sanırım, normal karşılamak gerek.

6. ACC'den şanına yakışır bir performans.
    IPB ise hala tövbe etmemiş.

7.  Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Tca % +0.57
    Zpf % +0.97
    Zpe % -1.22
    Mps % -2.11 / 2,162305
    Ziraat ten işlem yapıyorsunuz sanırım. Ziraat te tefaş dan alınan fon talimatı verildikten sonra iptal edilemiyor mu. Geçenlerde fon satış talimatı verdim ama 15-20 dk sonra 10:00 sıralarında iptal edecek tuş bile bulamadım.

8.  Alıntı Originally Posted by Ege35 Yazıyı Oku
    Ziraat ten işlem yapıyorsunuz sanırım. Ziraat te tefaş dan alınan fon talimatı verildikten sonra iptal edilemiyor mu. Geçenlerde fon satış talimatı verdim ama 15-20 dk sonra 10:00 sıralarında iptal edecek tuş bile bulamadım.
    Ben de ziraatteyim, bir kere denediğimde iptal diye bir şey bulamadım. Sanırım bir 10-15 dakika MKK'da bekliyor diyor sadece o sırada yapılıyor.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Sayfa 23/1003 İlkİlk ... 1321222324253373123523 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •