Sayfa 820/1002 İlkİlk ... 320720770810818819820821822830870920 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 6,553 - 6,560 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

1. Alaattin Çakıcı'nın tehdidi hakkında konuşan Kılıçdaroğlu, "Bana cevap verecek olan Sayın Bahçeli ya da arkadaşlarıdır. Aralarındaki ilişki ne onu bilmiyoruz ama ciddiye alınacak bir olay değil. Bizim ruhumuzu oluşturan temel öge Kuvay-i Milliye'dir. Çakalların bulunduğu yerde hiç kimse bize bir şey söyleyemez" dedi.

https://cumhuriyet.com.tr/haber/kili...iklama-1791929

Dunku CHP grup toplantisinda KK'nun Bahceli hakkinda soyledikleri uzerine bu degnekci tehdidi ortaya cikti.
    Bunu yazdiran Bahceli olsa gerek.

2. Dalgası daima çok tehlikelidir diye diye g.tünü yırttı ahali, bunlar hala estek köstek tedbirlerle, görüntüyü kurtarmaya çalışıyorlar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

2. Dalgası daima çok tehlikelidir diye diye g.tünü yırttı ahali, bunlar hala estek köstek tedbirlerle, görüntüyü kurtarmaya çalışıyorlar.
    Hastalıkla mücadelede ilk şart empati dedik. Şu anda bu yasaklara bile ciddi tepki var.

https://eksisozluk.com/2-hafta-tam-k...7284?a=popular

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

aha reis yatırımcımızı yüskek faize ezdirmememiz gerekiyor dedi. Eee nolcak şimci

Erdoğan:
    - Fiyat ve finansal istikrarı birlikte sağlayacağız
    - Enflasyon en önemli önceliğimizdir
    - Büyüme ve istihdam odaklı bir anlayışla yolumuza devam edeceğiz
    - Sorunları piyasa koşullarına uygun bir şekilde çözeceğiz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Ahali koyun olunca, bakanı da böyle demeç verir.

Meydanda fabrika binaları yok, otomasyon sistemleri öyle internetten alınacak oyuncak değildir, binlerce beyaz mavi beyaz yakalı eğitimli eleman lâzım, yüzlerce kalıp gerekli, yaz yaz bitmez.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Alıntı Originally Posted by YSFKRM Yazıyı Oku
    aha reis yatırımcımızı yüskek faize ezdirmememiz gerekiyor dedi. Eee nolcak şimci
    Hâlâ Reyisimizi tanımamışsınız, geçen yazdım ayın 19'na bel bağlamayın, goy goyla geçirecekler diye.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

8. Burayı takip eden Çoğu arkadaşın bilgisi benden kat kat fazla ama olsun , ben acizane bir kolaylık yazayım. Bilenler '' Ohooo sen bunu daha yenimi öğrendin '' deyip geçsin. Bilmeyen varsa işlerine yarar. Bu tip anlık fiyatlardan etkilenmemek için vadesiz dövizlerinizi bankanızın FX platformu üzerinden süreli - süresiz emir girerek kafanızdaki fiyattan satabilirsiniz. Yada TL. hesabınızla dövizin düşmesini bekliyorsanız emir girerek alabilirsiniz.

Sayfa 820/1002 İlkİlk ... 320720770810818819820821822830870920 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •