Sayfa 763/1002 İlkİlk ... 263663713753761762763764765773813863 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 6,097 - 6,104 arası.

Konu: Viop - XXVII

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Koçum senin anlayamadığın şey badem spor senin yaptığın sisteme göre hareket etmiyor bariz kendi sistemleri var .
    Bugun seansı canlı seyretsen ne demek istediğimi anlarsın , senin bahsettiğin tarihlerde yabancı istediği gibi top koşturuyordu , şimdi yabancının sattığı çoğu tahta ellerinde , üzerine makinalar da kondu istedikleri gibi uçuruyorlar bunlarda her tepenin tepesi var yeterki ortam çok bozuk olmasın.
    sindoma
    doları bizmi belirliyoruz.ayşe teyzemi.
    ingiltere belirliyor.belkide.
    ama bu macideyi boşa atma sen yinede.
    iyi çalışıyor uzun vadeye.
    sen bugünden bahsediyorsun viopçu olarak.
    ben uzun vade yatırımcı gözüyle bakıyorum.
    bu macide çiziyor neler olduğunu.

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Jöleli RTE nin dünkü konuşması ile ilgili Twite atmış bumu ters salvo , yoksa RTE dünkü konuşması yeni bir algı hamlesi mi , ben faiz düşünce mi söyledim , yeni gelen bakan artırdı mı olacak seneryosu bol günlerden geçiyor piyasa .
    herkese kolay gelsin .
    Koç bak bunu sabah yazdım , RTE ye sorabilirlerse siz Faize karşıydınız diye aynen yukardakini söyleyecek.
    Yav Damat istifa etmiş kaç gündür çıktığı her konuşmada affını istedi diye anlattı ama karşısında oturanlar yine alkışlıyor.
    Sonuç olarak bu işlere fazla takılma resime geniş bak , sen ağacın arkasındaki adamı arıyorsun o adam değil BADEM SPOR

3.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    sindoma
    doları bizmi belirliyoruz.ayşe teyzemi.
    ingiltere belirliyor.belkide.
    ama bu macideyi boşa atma sen yinede.
    iyi çalışıyor uzun vadeye.
    sen bugünden bahsediyorsun viopçu olarak.
    ben uzun vade yatırımcı gözüyle bakıyorum.
    bu macide çiziyor neler olduğunu.
    Ben tek taraflı oyuncu değilim borsada bütün enstrümanları kullanırım sadece vıop olarak değil hisse de yer alıyoruz.

4.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    tepede boğa piyasına mı girilir.?
    malmı verilir.
    önümüzdeki haftalar görecez.

https://invst.ly/sw2lj

Sayın KOÇ, sorular 2008’in konularından değil 2003 yılının konularından sorulmakta.
    Kendimi alıntılayarak forumun insicamını bozmak istemedim. Bir önceki faiz artırım kararından, on gün öncesine kadar olan paylaşımlarıma göz atabilirseniz eğer, 2003 yılının konuları ile neyi kast ettiğimi çok daha net anlayacak ve hedefin nereler olduğu ile ilgili yeni bir perspektife kavuşacağınıza eminim.

Esen kalın

Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    buranın altı yaş olur
    toplanmaz bu bi süre , sağlam sopa yedi , revire kaldırdılar bi 10 gün iyileşsin..
    7.55 ; 5 günlük ortalama..
    10 tane indikatör var alayı sat şu an..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

6. Abi ekran kadar insanı tüketen çok az şey var. Bak bugün bi araba para kazandık ama ömürden yedik sırtım belim ağrıyor o full lönk girdiğim 10 dakikada ömrümden bi 5 sene kafadan gitti internet giderse stop çalışmazsa diye kırk tane senaryo kurdum. Zor ya. Aileye çoluğa çocuğa zaman ayırmak lazım onlar için uğraşıyoruz. En iyisi otomatize etmek lazım hatta şart oglu şart. Bu ekrana düzenli bakıp da 3 4 sene para kazanan adam her şeyi başarır bu hayatta bunla ugrasmasina gerek yokmuş yani

Akşam yaz stopunu kar al ini bırak git ya olmaz yazık sana da.
     Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    iyi de poz oluyor...long-short her neyse...ekranı bırakıp gitmekte sıkıntılı...
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by seyis Yazıyı Oku
    Sayın KOÇ, sorular 2008’in konularından değil 2003 yılının konularından sorulmakta.
    Kendimi alıntılayarak forumun insicamını bozmak istemedim. Bir önceki faiz artırım kararından, on gün öncesine kadar olan paylaşımlarıma göz atabilirseniz eğer, 2003 yılının konuları ile neyi kast ettiğimi çok daha net anlayacak ve hedefin nereler olduğu ile ilgili yeni bir perspektife kavuşacağınıza eminim.

Esen kalın
    dostum
    açık yazsan bir sakıncamı var.
    fikir teattisi yapıyoruz burada.
    sataşanları yolladı yönetim.bir kaç gün rahatız.

8.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    toplanmaz bu bi süre , sağlam sopa yedi , revire kaldırdılar bi 10 gün iyileşsin..
    7.55 ; 5 günlük ortalama..
    10 tane indikatör var alayı sat şu an..
    Bu dolları 7 ye kadar düşüremezlerse fayiz lobisine kayarım
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 763/1002 İlkİlk ... 263663713753761762763764765773813863 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz