Sayfa 807/1006 İlkİlk ... 307707757797805806807808809817857907 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 6,449 - 6,456 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

Alıntı Originally Posted by Kullanici41 Yazıyı Oku
    21,22 hayatta olmaz.pazartesi veya sali kesinlikle artacak ama ne kadar bilmem tahmini 17.5. belki 60 gune +0.5 verir .o kadar.aktife degil stopaji 15 yapanlara laf edin
    60 gün kalkali kac ay oldu.

2.  Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    %24 faizle bir yıllık bağlayan arkadaş dolara karşı zararda olduğunu söylüyordu. kimdi o?
    Ben değildim ama doğru söylemiş.
    Şimdi baktım en basit döviz yatırım fonunun bugün itibariyle 1 yıllık getirisi % 40,5 olmuş.

3. Beyler faizden gelen geliri nasıl değerlendiriyorsunuz diyelim 20 bin net faiz geliriniz var anaparaya ekleyip devam mı yoksa taksitli araba falan mı alıyorsunuz var mı parlak fikri olan??

Halkbank bünyesinde internetten hesap açılabiliyor mu?
    “Sağlam bir para birimi, zengin bir toplumun olmazsa olmazıdır.”

5.  Alıntı Originally Posted by Yıldıztozu Yazıyı Oku
    Zaten bu artıştan önce bazı bankalar 15 faizi vermeye başlamıştı. O yüzden onların 1-2 puandan fazla yükseltme yapması şimdilik sürpriz olur; önümüzdeki dönemde artış beklentisi devam ederse bunlar da yükselebilir.
    Uzun vade 15 veren var. Stopaj da 1 yıl ve ötesinde sıfır olduğu için 1,5 puanlık bir avantaj da ordan. Eskinin 16,5 una denk gelir. Önümüzdeki hafta 1 puan daha ekleseler bankalar yaklaşık 17,5 faiz uzunda olası görünüyor. (Net 16)

Ama önümüzdeki dönem ne getirir meçhul. Aslında uzun vade için geçmiş yıl ortalamalarına bakarsak iyi sayılır. Ama ya 2018 yılı benzeri gelişmeler olursa diye de düşünüyor insan. O zaman da çok ucuzdan bağlamış oluruz .

Diyeceksiniz ki kısa bağla artarsa uzuna geç. Öyle de bu kez de git gide faizlerin düşme ihtimali ve stopaj avantajinin kalkması da var.

Yani; Make Your Choice! !!
    bu durumda bana 1 ay bile uzun gelirken siz senelikten bahsediyorsunuz...

6.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    Beyler faizden gelen geliri nasıl değerlendiriyorsunuz diyelim 20 bin net faiz geliriniz var anaparaya ekleyip devam mı yoksa taksitli araba falan mı alıyorsunuz var mı parlak fikri olan??
    Fona aktarıyorum.
    Yavaş yavaş sıfırlama planım var.

7.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    60 gün kalkali kac ay oldu.
    Yine gelir belki belli mi olur

8.  Alıntı Originally Posted by ozn Yazıyı Oku
    bu durumda bana 1 ay bile uzun gelirken siz senelikten bahsediyorsunuz...
    Aralık sonuna kadar gidişata bakmak lazım.1 senelikten bahsetmedim sadece, her 2 muhtemel durumu da belirttim.Siz
    senelige odaklanmissiniz. Faizler 8 den buraya geldi.Burdan daha da gidebilir; ama hiç belli olmaz geriye de yavaşça gidebilir. O zaman stopaj avantajı da kalkar.Değerlendirir, ona göre alırsınız pozisyonunuzu. 1 yıl da Türkiye şartlarında çok uzun ama stopaji olmayan güzel bir oran yakalarsam affetmem.
    Yatırım tavsiyesi değildir

Sayfa 807/1006 İlkİlk ... 307707757797805806807808809817857907 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •