Alýntý Originally Posted by albul72 Yazýyý Oku
Söylediklerin harfiyen doðru,ama benim çok merak ettiðim sürekli bu grubu kötülemen yada bunlara yatýrým yapanlarý süreli uyarmanýn sebebi ne?!!Ben kendimce birkaç sebep seçtim:1-Daha önce bu gruptan çok yara aldýn çok zarara uðradýn ve nefret ediyorsun 2- iyilik meleði gibisin insanlarýn zarar etmesini katiyen istemiyorsun.3-Bu grupla baðlantýn var ve KY ý kaçýrmak için sürekli kötü senaryo üretiyorsun.4- Baþka hisseler de böyle uyarýcý mesajlarýn var mý?Mutlak bir sebebin olmalý,eðer sebebin yoksa þaþarým.Varsa önere bileceðin bir hisse hemen o hisseye geçmeye hazýrým,bir kerede hisse öner sayýn Hus...

CASPER_VIA_M1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
albul72,1.ve 3.gruba giriyor benim anladýðým ama söylediði herþey mantýklý yani iþin içinde bir þahýs mazlum yorumlarýyla iyi niyetli biri olarak izlenim býrakýyor ..Bu Hus911 gibi bir çok bilmiþ IEYHO da yazýyordu adý Realiter hisseyi kötüledi kötüledi adeta laðýmlara soktu çýkardý battý batacak bitti bitecek dedi durdu bozuk plak gibi geçenlerde malümunuz hisse fiyatý 1.40 tl.nin üstüne fýrlayýnca Realiter birden ortadan kayboldu gitti..Belliki bu tip insanlar buralarda görevli ve küçük yatýrýmcýnýn kafalarýný karýþtýrýp mevcut hisseden uzak tutmaya çalýþmaktadýrlar ama patron uzun soluklu mal arzedeceði zamanda bir süreliðine ortadan kayboluyorlar nitekim 1.45 tl IEYHO sonra 1.05 tl ye düþtü ki Ýhlaslarda keza öyle zaten ýþýklar ve ihlaslar hala dayý çocuklarý gibi hatta bunlara Engin Yeþili de ekleyebiliriz bunlarda alavere dalavere asla bitmez hemde bu iþleri çok aþikar yapýyorlar yani resmen çalýyorlar bizden olduðu gibi Devlettende çalýyorlar zarar açýklayýp karlarý gizleyip saklayýp vergi vermiyorlar malesef DEVLETÝMÝZÝ yönetenlerin can ciðer kuzu sarmasý kadim dostlarý bu üç þahýslar..Ne diyebilirizki sözün bittiði yer...Hani sordun ya Hu911'e varmýdýr önerebileceðin hisse diye,evet aslýnda cümle aralarýna sýkýþtýrdý birkaç tane gibi geldi bana belkide yanlýþ algýladým ...