Sayfa 34/831 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon
Arama sonucu : 6644 madde; 265 - 272 arası.

Konu: TUKAS - Tukaş Gıda Sanayi

1. Tesekkur ederim bilgini y paylastıgın icin insallah dedigin gibi olur beklenti devam

Alıntı Originally Posted by fatihrustu Yazıyı Oku
    https://invst.ly/41il6

2.06 altında 2.01 ve 1,90 civarı diğer destekler. Önceki geri çekilme 1.88 civarından olmuş. Eğer spek götürecekse 1,90 geri geleceğini sanmam. Belki 2 gösterir ama belki Ben buralardan bir atak bekliyorum . Bugün olur olmaz bir şey diyemem.Buraları destek yaparsa önümüzdeki hafta daha umutlu olabilirim.
    tesekkurler saol

2. Şu belediyeden haber gelsede hareketlensek

3.  Alıntı Originally Posted by shalling Yazıyı Oku
    Şu belediyeden haber gelsede hareketlensek
    Haber gelmeden hareketlenmesi lazım ki haberle bir iki yukseltip ele versin. En geç çarşamba hareket bekliyorum. Artık formun şenlenmesi an meselesi. Ytd

4.  Alıntı Originally Posted by speksavar06 Yazıyı Oku
    Haber gelmeden hareketlenmesi lazım ki haberle bir iki yukseltip ele versin. En geç çarşamba hareket bekliyorum. Artık formun şenlenmesi an meselesi. Ytd
    İmarda 18. Madde uygulaması hemen gelmez. En az 1 ay.. encümen kararı askıya alma 3 ay da sürebilir

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Arsayla ilgili bilgi sahibi kimse varmı acaba 45 dönüm diye bir yerlerde okudum ama dogrumudr ... yeri cok kıymetlı eger bu ımar mesleesı cözulurse guzel yerlere gelır diye dusunuyorum orta uzun vadeli...

6.  Alıntı Originally Posted by Lords9966 Yazıyı Oku
    İmarda 18. Madde uygulaması hemen gelmez. En az 1 ay.. encümen kararı askıya alma 3 ay da sürebilir

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu imar işi onaylandığında hissenin en az 4 lerde olması lâzım. Hissenin buralarda oyalanması şaşırtıcı ama biz ky lar içinde bir fırsat. Ytd

Sayfa 34/831 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •