1462 çıtır lönk yakın istoplu.
1462 çıtır lönk yakın istoplu.
ons neden düşüyor aşı çıktı diye mi o zaman teşvik de olmaz o zaman gömün gitsin dowu ayıcıkları![]()
Batık ayıyım poz açacak halim yok
Hazine ve Maliye Bakanlığı, dolar cinsinden tahvil ihracı için yetki verdi
Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan konuya ilişkin yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:
Hazine ve Maliye Bakanlığı, 2020 yılı dış finansman programı çerçevesinde Dolar cinsinden 2031 vadeli bir tahvil ihracı gerçekleştirmek üzere bugün Goldman Sachs, HSBC ve Morgan Stanley'e yetki vermiştir.
ÜYELİK : KASIM 2006
merkez vadeli dolardan çekilmiş gibi.
bakalım bugün işlem yapacak mı,
yoksa uzaktan izleme mod on mu.![]()
Yatırım tavsiyesi değildir.
bloomberght.com internet sitesinde yayınlanan habere göre; HSBC, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) daha geleneksel bir para politikasına yönelmesini olumlu olarak değerlendirirken, 2021 yıl sonu için Dolar/TL 'de daha önce açıkladığı 7,70 öngörüsünü 7,10'a düşürdü.
Bankanın Orta ve Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Afrika (CEEMEA) Döviz Stratejisti Murat Toprak ile Avrupa Döviz Araştırmaları Direktörü Dominic Bunning imzalı, 24 Kasım tarihli raporda, "Ekonomi yönetimindeki değişiklik ve daha geleneksel bir politika yaklaşımına geçiş, Türk lirasının görünümünü destekledi. Türk lirasının ciddi şekilde ucuz olması ve yabancı pozisyonların düşüklüğü göz önüne alındığında, bu yönde bir politikayı sürdürmenin 2021 sonuna dek para birimini daha güçlü seviyelere taşıyacağına inanıyoruz" ifadeleri kullanıldı.
Yer İmleri