Arama sonucu : 377 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Hedef 5 senede 5 kat açık portföy takibi

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Kesinlikle şevkinizi kırmak için yazmıyorum ancak şöyle bir gerçek var ki hedefinizi koyduğunuz tarihten itibaren-yani son 3,5 yılda maalesef döviz düz hesap 2,5 kat, gram altın da 3,5 kat artış gösterdi, yani gram altın alsaydınız yine bugünkü pozisyonda olacaktınız. Reel kazancınız maalesef ülke şartlarından ötürü pek yüksek olmamış, umarım hedeflerinizi yukarı yönlü güncellersiniz/var olan hedefinizi fazlasıyla aşarsınız ve ciddi bir reel kar elde edersiniz, bunca zahmetiniz de ödüllendirilmiş olur.

Daha önce bu konudan tabi ki dem vurulmuş, bence hedeflerinizle alakalı bunu aklınızda bulundurmakta fayda var.

Bir diğer husus da gördüğüm kadarıyla hisselerinizi değiştirme biçiminiz, nasıl bir kriteriniz var bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla tahmin ediyorum ki kısa vadede prim yapanları daha geride kalan kağıtlarla değiştiriyorsunuz. Bence hisseleri çeyreklik bilançolara göre değiştirmeniz daha uygun olur, eğer bozulma olursa elden çıkarırsınız-güzel devam ediyorsa şirket ne olursa olsun elde tutarsınız.

Son paylaşımlarınıza bakıp gördüğüm bazı hisseler çok iyi bilançolar açıklamışlar ancak yakın zamanda çok prim yaptığından elden çıkarmışsınız, ben bozulma olmadığı sürece bunları tutmanızın daha karlı olacağını düşünüyorum. Tabi ki sizin portföyünüz sizin kararınız.

Başarılar.
    Son düzenleme : Sabır taşı; 25-11-2020 saat: 04:21.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •