Sayfa 957/1002 İlkİlk ... 457857907947955956957958959967 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 7,649 - 7,656 arası.

Konu: Viop - XXVII

1. ERDOĞAN: 30 HAZİRAN 2021 TARİHİNE KADAR SÜRECEK VARLIK BARIŞI UYGULAMASIYLA İNŞALLAH ÇOK DAHA BÜYÜK RAKAMLARI KAYIT ALTINA ALACAĞIZ

hehehhhhh asıl konu geldi....

iban geliyor iban...

2. Virüsün
    En en olumsuz etkilediği
    2 sektör
    Ulaşım , havayolu ve
    Spor sektörüydü.

Bu 2 sektör ;insan kalabalığına yönelik olduğu için, virüsten sebep çok olumsuz etkilenmiştiler...

Her aşı haberi geldiğinde bu sektörlerin eski seviyelerine dönmesi lazım ki

Bugün yine aşı haberleri var. Fransa vs..

Yani hayat normale döndükçe
    Havayolu ve Spor sektörleri ilk olumlu etkilenecek sektörler...

3. Dış politika ve ekonomi konularında gayet ılımlı konuştu.

4.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Merhabalar, bugün viopta bir pozisyon aldım, risksiz ve ilginç bir fırsat yakaladığımı düşünüyorum ama bir yerde unuttuğum gözümden kaçan birşey mi var emin olamıyorum, tecrübeli forumdaşların fikrini almak isterim:
    tüpraş kontratında kasım sonu için 93,21 'den alım yaptım, aralık sonu için 95,03'ten satım yaptım. Şimdi bu şu demek değil mi? 5 gün sonra kontratı 93,21den alıp bir ay tutacağım ve 95,03ten satacağım, böylece 1,82 lira, yani ayda %1.95 kar etmiş olacağım, yıllık basit %23,4, bileşik %26 getiri eder, risksiz bir işlem ve getiri mevduatın çok üzerinde. Gözümden kaçan nedir? tek aklıma gelen aracı kurum komisyonu oluyor.
    eğer temedülü bişi değilse,
    gözünden kaçan şey,
    kırizmız rallisi.
    aralık vadeyi zatan, krizmız rallisini sigortalamak için pirimi yüskek tutmuş.
    bundan mütevvellit vadeler arasında fark oluşmuş.
    bence.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5. küçük hisselerde yükseliş trendi bitti gözüküyor ama düşmüyorlar da tepede asılı kaldılar..
    30 hisselerinin zirvesini yapmasını bekliyorlar..

6.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Merhabalar, bugün viopta bir pozisyon aldım, risksiz ve ilginç bir fırsat yakaladığımı düşünüyorum ama bir yerde unuttuğum gözümden kaçan birşey mi var emin olamıyorum, tecrübeli forumdaşların fikrini almak isterim:
    tüpraş kontratında kasım sonu için 93,21 'den alım yaptım, aralık sonu için 95,03'ten satım yaptım. Şimdi bu şu demek değil mi? 5 gün sonra kontratı 93,21den alıp bir ay tutacağım ve 95,03ten satacağım, böylece 1,82 lira, yani ayda %1.95 kar etmiş olacağım, yıllık basit %23,4, bileşik %26 getiri eder, risksiz bir işlem ve getiri mevduatın çok üzerinde. Gözümden kaçan nedir? tek aklıma gelen aracı kurum komisyonu oluyor.
    1 lot Kasım long 1 lot Aralık short yaptıysanız eğer;

Kasım sonu hesabınıza 100 lot Tüpraş hisse senedi geçecek. Aralık sonunda ise short kontratınız uzlaşmaya giderken hesabınızdan 100 lot Tüpraş hisse senedi çıkacak. Pozisyonlarınız kapanmış olacak.

Hisse senedi hesabınızda 100 lot Tüpraş alacak kadar (Kasım kontratının kapanış gününde) para bırakmayı unutmayın.

7. Dev holdingler abidik gubidik hareketler yapıyor. Sinir harbi tam. Vioptakilerine bin kez sabır diliyorum

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Sonra ŞaaAk bi 500 bp daha..
    Çil yavrusu dağılma muhabbetii )..
    Da
    Sorun, kim dağılacak,
    Halk zaten darmadağın,
    Bankalar, esnaf ne olacak bu durumda [emoji16]

Biste gelince, 2000 yılı benzeri bir durumdayız. Gidebildiği kadar gidecek küresel çöküşe kadar. Ya longda kal, ya da dönüşe kadar bekle, ama short sakat.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 957/1002 İlkİlk ... 457857907947955956957958959967 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •