İnvest de kıyamet kopmuş
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnvest de kıyamet kopmuş
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 devre daha kesersek brüt takasa gireriz mis gibi olur. İnvestingdeki sığırlarda tahtadan tam dökülür, sığır sürüsü şuan ben girdim .... hissesi düştü battık bittik modunda. 2 devre daha işimizi görür
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Erbosan sonuçta borudur döşeye döşeye bu piyasa da var olacaktır mühim olan boru lar kaliteli olsun alıcısı her zaman bulunur ytd
Sıkısma var bakalım nereye kıracak
Anlık pasta atabilen varmı
Okadar sağlam şirket dürüst dediniz. Bende bugün 39,10 dan aldım 23000₺ zarardayım yazıklar olsun sizin dürüstlüğünüze. Hakkımı helal etmiyorum
investing ağlakları
Bunlar ne zaman bir olacaz satmazsak düşmez der kaçıcaz dedik ama pala böyle yaparsa 3-5 ay daha yatarım bu tahtada. Mübarek fantazi üstüne fantazi yapıyor yerli ve milli yatırımcılara hahahaha
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Anladığım kadarıyla investing takipçilerine erbosan boruyu döşemişler mi diyorsunuz? Bence döşememişlerdir gel sen de ucundan tut beraber taşıyalım demişlerdir Kayserililer ünlüdür yahudinin kurnazını bile esas duruşa getirir el öptürür
KAYSERİLİYE DİŞLERİNİ SATAN YAHUDİ ...
Bir tarihte Kayseri'ye bir Yahudi gelmiş. Adı da Moizmiş. Ticaret yapmak için Kapalıçarşı'da bir dükkân tutmuş. Mekân komşularına sormuş; 'Bu çarşıda en çok kimden çekinmeliyim?'
Birkaç dükkân ötesini gösterip, 'Bak, orada bir Ahmet Ağa var, onun yanına desturla yanaş' demişler. Moiz gitmiş Ahmet Ağa'nın yanına. Dükkân bomboş:
- Ne iş yaparsın Ahmet Ağa?
- Her şeyi alıp satarım.
- O da ne demek?
- Mesela, kabul edersen senin dişlerini satın alırım.
- Olur mu öyle şey?
- Neden olmasın? Dişlerine 10 altın veririm. Ömrünün sonuna kadar ağzında kalsın, öldükten sonra benim olsun.
Moiz içinden 'Bu saf adama mı kurnaz diyorlar' diye gülmüş iyi ki bu kayseriye gelmişim çok güzel paralar kazanırım diye içinden geçirmiş 'Kabul, ver 10 altını' demiş.
Aradan birkaç gün geçmiş. Ahmet Ağa yanında iki-üç kişiyle Moiz'in dükkânına gelmiş:
'Dişlerine müşteri çıktı. Malı görmek istiyorlar! Aç ağzını!'
Moiz, 'Hani dişlerim ölünceye kadar benimdi' diye kızmış.
Ahmet Ağa, 'Canım ölümünden sonra teslim etmek üzere satacağım' demiş. Müşteriler Moiz'in dişlerine 12 altın vermişler, Ahmet Ağa az bulup reddetmiş.
Ertesi gün Ahmet Ağa bir başka müşteri grubuyla yine Moiz'in dükkânına damlamış. Yine dişleri muayene, yine pazarlık, müşteriler 15 altına çıkmış, Ahmet Ağa yine reddetmiş.
Üçüncü gün başka müşteri, dördüncü, beşinci gün...
Sonunda Moiz patlamış: 'Beni hayvan pazarında dişleri kontrol edilen eşek durumuna düşürdün. Al şu 10 altınını!'
Ahmet Ağa gülmüş:
'Olur mu? Bu dişler 20 altını gördü. 30'dan aşağısına geri vermem.' Moiz çaresiz; her gün ağzını kontrol ettirmektense 30 altın vermeyi tercih etmiş.
Ahmet Ağa gülmüş: 'Gördün mü? Ben sana her şeyi alıp satarım dediğimde inanmamıştın!
Ya işte böyle Kayserili bu bilir işini ytd
Bugün trade ye imkan verdi bol bereketli olsun.
Kişisel görüşüm olup yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri