Teknoloji Endeksi durdu durdu en sonunda patladı. Kapanışta böyle olur umarım diyeceğim ama genelde çok agresif hareketler yapıyor bu endeks.
Teknoloji Endeksi durdu durdu en sonunda patladı. Kapanışta böyle olur umarım diyeceğim ama genelde çok agresif hareketler yapıyor bu endeks.
Herkese iyi günler,
NNF ile ilgili bugün ilk alışımın üzerinden 60 gün geçmiş. Diğer 2 HSYF ye göre bariz geride kaldı ama hem baştaki 3 aylık değerlendirme stretejime sorgusuz uymak hemde içimdeki istemsiz güven duygusu ile 1 ay daha taşımaya devam edeceğim hatta bugün ilave alımda girdim. Muhtemelen forumda satış veren arkadaşların paylarını alacağım..![]()
Bilgi paylaştıkça artar... Yazdıklarım, yorumlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
KPC fonu da buyuk sirket hisselerinden aliyor gibi. Katilim fonu dusunenler inceleyebilirler.
yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.
hayırlı olsun. bendeki mac oranı çok az olacak tkf ye göre. Dün bir çok eski bir borsacı abimle telefonda uzun uzun sohbet ettik. Çok eski tacirler müşterisidir kendisi. TKF yi yöneten ekibi iyi tanıyor. Anlattıkları bana güven verdi.
TKF ile ilgili tek endişem, tacirlerin ufaktan serbest fonlara yöneleceği. TTL fonunda çok başarılılar, yakında 1 tane daha serbest kuracağız dediler geçen gün bana. Ekibin dikkati ve odağı kayar mı diye ufak bir endişem var sadece.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Yer İmleri