Artan

16,72 10 18:10
445.060,00 10 18:10
173,80 10 18:10
363,50 9.98 18:10
3,31 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

172,80 -10 18:10
12,60 -10 18:10
583,50 -9.95 18:10
31,50 -9.95 18:10
115,10 -9.94 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

10.590.230.357,42 18:10
7.913.421.988,00 18:10
7.791.630.197,90 18:10
7.294.524.485,35 18:10
7.222.454.090,00 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8020 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by fon_fan Yazıyı Oku
    Buyuk bankalarin kurduklari fonlar miydi?
    O yıllarda anlamıyor, kurcalamıyor, maaş hesabı ile mt'lerin önerdiklerini alıyordum. koca 10 yılda , iyi fonlarda olsaydım birikimimin tam 3 misli daha fazla oalcağını çok geç farkettim. Evet dandik büyük özel banka fonlarıydı. hepsi aynı sanıyordum.

bir fonu vardı mesela büyük bankanın bir yıl önce %120 getirmiş diye aldırmıştı mt. 4 yılda toplam 2 getirdi yazıyla yüzde iki. endeks fonu nedir falan bilmiyordum

her fonun, her şirketin sırası gelecek, sabır falan, herkesin kendi fikri, elbette saygı duyarım ama bence yanlış söylemler. keşke sırayla olsaydı bu işler.

tonla şirket battı bu ülkede, kapandı gitti tahtaları sırası gelmeden. sabır iyidir. ama doğru yerde konumlanmışsanız iyidir.
    onlarca fon var tefasta on yıllardır sırasını bekleyen. hiç de gelmeyecek onlara sıra. ayrıca zaman da nakittir.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    O yıllarda anlamıyor, kurcalamıyor, maaş hesabı ile mt'lerin önerdiklerini alıyordum. koca 10 yılda , iyi fonlarda olsaydım birikimimin tam 3 misli daha fazla oalcağını çok geç farkettim. Evet dandik büyük özel banka fonlarıydı. hepsi aynı sanıyordum.

bir fonu vardı mesela büyük bankanın bir yıl önce %120 getirmiş diye aldırmıştı mt. 4 yılda toplam 2 getirdi yazıyla yüzde iki. endeks fonu nedir falan bilmiyordum

her fonun, her şirketin sırası gelecek, sabır falan, herkesin kendi fikri, elbette saygı duyarım ama bence yanlış söylemler. keşke sırayla olsaydı bu işler.

tonla şirket battı bu ülkede, kapandı gitti tahtaları sırası gelmeden. sabır iyidir. ama doğru yerde konumlanmışsanız iyidir.
    onlarca fon var tefasta on yıllardır sırasını bekleyen. hiç de gelmeyecek onlara sıra. ayrıca zaman da nakittir.
    Sabir iyi degil ya warren amca bile bazen pozisyon azaltip arttirabiliyor...döngüleri iyi anlamak lazim....
    Ky icin de dongu anlamak zor sahsen benim icin....
    Ytd

"Bir ülkenin bağımsızlığı yabancıların lütuf ve merhametine bırakılamaz."M.Kemal ATATÜRK
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.Yatırım tavsiyesi verecek yetkinlikte değilim.
    "Memleketim varsa ben de varım."

3.  Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Sabir iyi degil ya warren amca bile bazen pozisyon azaltip arttirabiliyor...döngüleri iyi anlamak lazim....
    Ky icin de dongu anlamak zor sahsen benim icin....
    Ytd

"Bir ülkenin bağımsızlığı yabancıların lütuf ve merhametine bırakılamaz."M.Kemal ATATÜRK
    döngüyü anlamak zor , çünkü döngü dediğimiz şey determinist değil... bundan sıyrışmanın pragmatik yolu kendi portföy yönetişiminizi döngüsel yapmakta... yani bırak piyasanın döngüsünü , ondan sıyır kendini... kendin bir felsefe oluştur onun izinde esnek bir şekilde döngülen... dolarda yükseliş kaçınılmaz torpiğinde bununla ilgili eski yazılarım var oradan çıkarım yapabilirsiniz belki detaylı...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

4.  Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    döngüyü anlamak zor , çünkü döngü dediğimiz şey determinist değil... bundan sıyrışmanın pragmatik yolu kendi portföy yönetişiminizi döngüsel yapmakta... yani bırak piyasanın döngüsünü , ondan sıyır kendini... kendin bir felsefe oluştur onun izinde esnek bir şekilde döngülen... dolarda yükseliş kaçınılmaz torpiğinde bununla ilgili eski yazılarım var oradan çıkarım yapabilirsiniz belki detaylı...
    Aynen genis vakitte okuyayim...tesekkurler

Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.Yatırım tavsiyesi verecek yetkinlikte değilim.
    "Memleketim varsa ben de varım."

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •