Sayfa 916/1002 İlkİlk ... 416816866906914915916917918926966 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 7,321 - 7,328 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Eğer henüz 400 bin kişiye grip aşısı yaptılarsa işimiz var, neredeyse mevsimi bitti.

Ayda 200 bin aşı vurdular, desek çift doz ile ayda 100 bin kişi eder.

Hadi abartalım, ayda 1 milyon kişiye çift doz vurdular diyelim 85 ay yapar.

Başkan boşuna kaygılanıyor, 2-3 senede zor sıra gelir zaten.
    ben sağlık ocağında 220. sıradaydım zatürre aşısında haftada sanırım 80 tane yolluyorlardı sağlık ocağına sayıyı hatılamıyorum 8 doktora 10 aşı düşüyordu sanırım 22. hafta sıra bana gelecekti 1 ay sonra gittiğimde 1 ayda 20 tane daha aşı geldiğini bana ancak 21 hafta sonra sıra geleceğini öğrendim üzerinden 1 aydan fazla geçti gidip sorsam bana herhalde 20 hafta falan vardır zatürre aşısında
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    İşte Fahrettin Koca’nın gerçek vakaları açıklamasının nedeni

Op. Dr. Ceyhun İrgil Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın gerçek vaka sayılarını neden açıkladığını sosyal medya hesabından paylaştı. İrgil Koca’nın vaka sayılarını açıklamasının “WHO aşı dağıtımının vaka sayılarına göre yapılacağını bildirmesi†olduğunu duyurdu.

https://tele1.com.tr/iste-fahrettin-...arkasi-274914/
    evet gerçek bu zaten
    bir halt olacağı yok.

3. hani diyorlar ya '' Cumhuriyet döneminde yapılanların kat be kat fazlasını 18 yılda yaptık ''

Vallahi ben şahidim, yaptılar. En son bu katar- batar - bıst haberi ile olay perçinleşmiş oldu. Halen anlamayanlara anlayanlar anlatsın diye bu haberi birde başarı diye günlerce konuşmaları gerekir.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ben sağlık ocağında 220. sıradaydım zatürre aşısında haftada sanırım 80 tane yolluyorlardı sağlık ocağına sayıyı hatılamıyorum 8 doktora 10 aşı düşüyordu sanırım 22. hafta sıra bana gelecekti 1 ay sonra gittiğimde 1 ayda 20 tane daha aşı geldiğini bana ancak 21 hafta sonra sıra geleceğini öğrendim üzerinden 1 aydan fazla geçti gidip sorsam bana herhalde 20 hafta falan vardır zatürre aşısında
    Babamı gel ol diye aradı aile hekimi niye olmuyorsunuz diye gidip olmadı ne gerek var diye bizim hakkı siz alın başkanım .

Bana vurun babamın hakkını dedim vurmadılar

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Babamı gel ol diye aradı aile hekimi niye olmuyorsunuz diye gidip olmadı ne gerek var diye bizim hakkı siz alın başkanım .

Bana vurun babamın hakkını dedim vurmadılar

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
    geçmiş olsun sizin hak başkasına gideli çok olmuştur.
    bir halt olacağı yok.

6. ATATÜRK , Bitmiş bir devletin yoksul halkını toparlayarak üstelik yenilemez denilen orduları yenerek, 10 yılda ülkeyi uçurmuştur. Uçmak deyince aklıma 10. ncu marşındaki sayılanlar gelir. Lafla , oyunla var olanı satarak mirasyedilikle değil ; tüm halkı üretime geçirerek, satmadan , birde padişahın borçlarını ödeyerek sıfırdan fabrikalar kurarak uçulmuştur.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Hiç yanıltmadılar, bir şeyler alınıp satılıyor, bilmediğimiz dümenler dönüyor yine.
    Adamlar tahsilata gelmişler sanki.
    Gitti BİST’in %10’u

Haberde İstinye falan başka şeyler de var.

https://www.sondakika.com/haber/habe...erji-13761510/

8.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Adamlar tahsilata gelmişler sanki.
    Gitti BİST’in %10’u

Haberde İstinye falan başka şeyler de var.

https://www.sondakika.com/haber/habe...erji-13761510/

Bu tahsilat USD olarak mı TL. olarak mı acaba. Eğer TL ise bu adamlar en kısa sürede dövize dönerler gibi düşünüyorum.

Sayfa 916/1002 İlkİlk ... 416816866906914915916917918926966 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •