-
arkadaþlar evvelsi gün test yaptýrdým... nurtopu gibi bir covidliniz var artýk...
çalýþtýðým yerde bir vardiyada 700 kiþi çalýþýyor.... sürekli gündüz çalýþýrdým... 1hafta gece çalýþmasý yapýlacak dediler.... baþladýðýmýn ilk günü kapmýþým mikrobu... gündüz uyumak için uyku hapý almýþtým... etkisi 24 saat geçmiyor.... akþamý tekrar iþe gittim... vücudumda hafif bir ateþ... kýrgýnlýk... uyku ilacýnýn etkisi ile birleþmiþ... ben hala ilaç yapýyor sanýyorum... o þekilde sabaha kadar 12 saat çalýþtým... ertesi sabah eve geldim ve yattým... kalktým hala minik bir ateþ... ateþi ölçüyorum 36.5 gösteriyor.... o zaman anladým bu lanet mikrobun bulaþtýðýný
iþe gitmedim.... test yaptýrayým dedim.. gece çalýþmayýp uykusuz kalmasaydým bende etki bile göstermezdi ve gelene geçene bulaþtýrýrdým.... normal þartlarda grip nezle soðuk algýnlýðý vs olmam.... 2015 de domuz gribine yakalanmýþ... o zamanda 3 gün uykusuz kalmýþtým.... yine uykusuzken yakalanmýþtým... tabii vücut ilk kez bir mikropla karþýlaþýnca saðlam bir kapýþma olmuþtu... 1 gün boyunca cayýr cayýr yanmýþtým.... anladýðým kadarý DOMUZ gribi corona ile akraba olmalý... onunla karþýlaþtýrdýðýmda CORONA yý anlamadým bile.... test yaptýrdýktan sonra corona nýn c si kalmadý.... ama el mecbur 10 gün evde hapisim 
olan eþim ve çocuða oldu... onlar salya sümük....
10 gün karantina bitsin de kan vereyim... antikorlu kan ýn alasýný görsünler
Gönderi Kurallarý
- Yeni konu açamazsýnýz
- Konulara cevap yazamazsýnýz
- Yazýlara ek gönderemezsiniz
- Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer Ýmleri