ons çok sıkıştı. birden 50 dlarlık hareket yapacak sanki.
Originally Posted by KOÇ ons çok sıkıştı. birden 50 dlarlık hareket yapacak sanki. Dxy aşağı giderken yukarı çıkamayan bir ons var KOÇ. Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by JAS Dxy aşağı giderken yukarı çıkamayan bir ons var KOÇ. Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi dowu satacaklar. onsu aşağıçekiyorlar. iş tersine dönecek diyorum hala. ons 2140 görmeden bitmez. dxy 90 altını görecek
Originally Posted by KOÇ dowu satacaklar. onsu aşağıçekiyorlar. iş tersine dönecek diyorum hala. ons 2140 görmeden bitmez. abi yapma... 2.140 mı...
Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz
1800 lerin altında fazla kalamaz..1 gün bile fazla.. aşının göstermelik olduğunu dünya alem biliyor..amaç ons toplamak.. Originally Posted by KOÇ dowu satacaklar. onsu aşağıçekiyorlar. iş tersine dönecek diyorum hala. ons 2140 görmeden bitmez. dxy 90 altını görecek
Originally Posted by KARADUMAN 1800 lerin altında fazla kalamaz..1 gün bile fazla.. aşının göstermelik olduğunu dünya alem biliyor..amaç ons toplamak.. 1779 onsusd Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forum Rules
Yer İmleri