Sayfa 26/227 İlkİlk ... 1624252627283676126 ... SonSon
Arama sonucu : 1813 madde; 201 - 208 arası.

Konu: KRVGD - Kervan Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Harita Yazıyı Oku
    Hesapta nakit yoksa, teminat göstererek alsak süreç nasıl işleyecek arkadaşlar?

Aksam 6'dan sonra netleşir mi her şey birde?
    Aldıpınız hisse bedelini hesabınızda bulundurmazsanız teminat gösterilen varlık ilk işlem gönünde cari fiyattan satılır, fiyatı ne olursa olsun. Diyelim hisse senedi teminat gösterdin, o hisse bugün ve pazertesi günü taban yaparsa o fiyattan satarlar kağıdı. Teminat gösterilen varlık bloke ediliyor ve bloke çözülene kadar satılamıyor.

2. ya arkadaşalar şunu merak ediyorum taleplerinizi hangi fiyatdan verdiniz.
    (Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi değildir. Sadece kendi düşüncelerimdir)

3.  Alıntı Originally Posted by teknisyen Yazıyı Oku
    ya arkadaşalar şunu merak ediyorum taleplerinizi hangi fiyatdan verdiniz.
    Tavan fiyattan verdim

4. hocam örneğin 1000 lot şise hissesini teminat olarak verdim bu 1000 lotun tamamı mı satılıyor yoksa bize düşecek kervan hissesi kadarı mı satılır bilgilendirirseniz sevinirim.
     Alıntı Originally Posted by kerrake Yazıyı Oku
    Aldıpınız hisse bedelini hesabınızda bulundurmazsanız teminat gösterilen varlık ilk işlem gönünde cari fiyattan satılır, fiyatı ne olursa olsun. Diyelim hisse senedi teminat gösterdin, o hisse bugün ve pazertesi günü taban yaparsa o fiyattan satarlar kağıdı. Teminat gösterilen varlık bloke ediliyor ve bloke çözülene kadar satılamıyor.
    Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by Sctloglu Yazıyı Oku
    hocam örneğin 1000 lot şise hissesini teminat olarak verdim bu 1000 lotun tamamı mı satılıyor yoksa bize düşecek kervan hissesi kadarı mı satılır bilgilendirirseniz sevinirim.

Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Borcunuz kadarını satar.

6. Talep toplama devam ederken geliyor mu? Yoksa son saatlerde gelen olmasın diye mi? Buradaki küçük / orta yatırımcının etkisi kişi başına birkaç lot olur bence.

7. Arkadaşlar seans bitimi dağıtım oranı ve fiyat belli olacak mı haftaya mı kalacak

8.  Alıntı Originally Posted by SOrRrOS Yazıyı Oku
    Arkadaşlar seans bitimi dağıtım oranı ve fiyat belli olacak mı haftaya mı kalacak
    Ne zaman belli olacak arkadaşlar. ya da talep toplama ile ilgili bir haber var mı.
    (Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi değildir. Sadece kendi düşüncelerimdir)

Sayfa 26/227 İlkİlk ... 1624252627283676126 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •