Arama sonucu : 5142 madde; 1 - 8 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Hocam sen de tupras bakıyorum zarardasin efes bakıyorum zaratdasin ben ikisinden de iyi kazandım efes te özellikle çok iyi kazandım çıktım girdim demek ki tekil olarak hissede zamanlama yapmakta zorlanıyor olabilirsin çok başarılı fonlar var ( MAC mesela ?) Ondan al bekle madem?
     Alıntı Originally Posted by diabl0 Yazıyı Oku
    Geç bunları son 10 yilda hisse nerelere gelmiş ona bak efes de fiyat fix 22 tl ortalaması. 10 yilda bir hissenin fiyati nasil sabit kalabilir. En boktan gözaltı pazarı bile 5 katlamiş. Senin temettuler ne kadar getirdi. Düne kadar 0.40kr temettu ortalaması. Biz en büyük aptalız. Kendimizi kandırdık. Bekledik durduk hisse tirt çöp belki temel anlamda çok iyi ama teknik anlamda çöp. Ne hikmetse bukadar giden borsada hala 25-18 bandında gidip geliyoruz. Endeks 35 bin ken de 135bin kende. Hoş daha 25 de görmedi bu yıl arasi da ayrı konu. Tam herşey güzel olacak derken ele verdiler. 10yilda fiyat nasil sabit kalir kafam almiyor. Hissemiz çöp

SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Hocam sen de tupras bakıyorum zarardasin efes bakıyorum zaratdasin ben ikisinden de iyi kazandım efes te özellikle çok iyi kazandım çıktım girdim demek ki tekil olarak hissede zamanlama yapmakta zorlanıyor olabilirsin çok başarılı fonlar var ( MAC mesela ?) Ondan al bekle madem?

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Elimde tupraş 126 maliyet ve tekfe 18. Mal gibi bu hisselere büyük temmettu de veriyor dedik elimizde patladi. Benim son 2 yilda bu tarz hisselerden zararım 300bin.
    Mal gibi boktan diye satip bunlari aldigim konya karton Göltaş katmer tmsan hisselerinde kalsam bambaşka olurdum.

SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •