bir ara ünlü jo nun gecelik repoları yazılıyordu buraya ... ünlü jo gecelik repoda ne veriyor ? viop faizinden daha mı iyi ?
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
1-dediğim gibi kiraz hesaptaki parayı başka bankaya aktaracağım.
2-aylıkta bu oranı sormadım. zaten mantıklı değildi benim için .şu an içinde yıl sonunu kaçırırsınız.
Sadece şunu sordum mt ne
1M para için şöyle düşündüm. %16 faiz oranı veriyor bu arada. vadelide kalacak kısmı yani dokunamayacağım azaltmak için.
750 bin diyelim hesaba gönderip. bunun 375k sı vadelide kalacak.(%16)
diğer 375k sı (25K boşta) kiraz plus ile devam edecek.
ve ben ertesi gün kalan 250 k yı tekrar kirazplusa ekleyerek 625k yı (25k boşta) istediğim zaman başka bankaya gönderecek şekilde bir formul düşünüp Mt paylaştım. OLUR almıştım.
Beyler sizce bu sene max faiz kaç görürüz ?
Hocam yatırdığınız parayı ikiye bölüyorlar, yarısıyla vadeliye bağlıyorlar, yarısıyla günlük işletiyorlar, günlük işleyen kısım üzerinde istediğiniz gibi manevra yapabiliyorsunuz dediler bana, mantıken de yapabilmeniz lazım
diğer sorunuza gelince, onun tam mantığını anlamadım, vadeli ile günlük aynı oranı garanti ediyorlar zaten, neden günlük avantajı varken toplamını aynı orandan vadeliye gömmeyi düşünürsünüz ki?
Yer İmleri