Sayın dostum
bu tahtanın bir dili olsa konuşsa bizim kavgalarımızı bu hisse için birbirimize dediklerimizi bir anlatsa.....
Balboa
Bepanten devletin icrasında akrabası mı vardı?
Forsa-c biraz cover13 ü andırıyor şüphelenmiyor değilim.
,..............
Eskilerden
Melih55
14-01-2015, 17:52
ykgyo alanlar oldu köşe, daghl alanlar oldu dip....

ykgyo aldırdıklarımın duası yeter parası da cebimde kar....
Balboa
14-01-2015, 18:28
Dagi alanların maliyeti 1 liranın biraz üstünde olduğu için kimse para kaybetmedi.sadece kardan zararı oldu.bir senelik grafiğine bakan kimin dip kimin pik yaptığını görebilir.karşılıklı cevap vememek ve yazdıklarımızın silinmemesi adına sarkuysanı büyük ortakların sattığı küçük ortakların aldığı aşikar.Bu da demek oluyor ki balinalar sattığı fiyatın üstünde almaz küçük balıkları yiyip aşağıdan mal almak isterler.Bilanço zarar yadırırsa temel tekniğe uyar ve hissenin fiyatı bakır fiyatlarına paralel hareket eder.Zaten edilen kar kambiyo zararından kuş kadar kalıyor.kısa vadeli borçların aşırı fazla olması ihracat için yaptığı euro nun değer kaybetmesi AB içinde bulunduğu durum ve çaycı faktörü gelecek için umut vaad etmiyor.kısa ve orta vadade hisseye yatırılan para değer kaybetmeye mahkum görünüyor.padişahım çok yaşa OSMANLI çok yaşa.
melih55
14-01-2015, 18:52
İşte böyle Osmanlı torunları bu işi bilir ve adım adım takip edilir. Karda yürür izini belli eder ki asıl hedefi vurabilsin.
Bakır fiyatlarının düşmesi bakırı hammade olarak kullanan sarku için çok iyi birşey. Tabi risk yönetimi yapan ve şeytanla işbirliği yapanlar bunu da kendi lehlerine kullanır.
Balboa
14-01-2015, 19:35
Sarkuysanın faaliyet raporunu ve dipnotlarını okuyan birisi bakırın ton başına maliyetini kolayca hesaplar.yaklaşık 110 milyon tl stok var ve ortalama maliyeti 3.5 bugün kü fiyatı 2.58.kısa vadeli borcu 650 milyon tl.kobloculara kaptırılan para uzun vadeli borçlarda.toplam 720 milyon borç var.sarkuysan müşterisini kaybetmemek adına demir çelik şirketleri gibi zararına satış yapıp bu zararı da kambiyo zararı olarak bilançoya yansıtacaktır.Bakırın düşmesi ancak alım yaparken avantaj sağlar satım yaparken de zarar yazdırır.elinde ki malı satmadam mal almayan bir şirket.İşin ucunda kar varsa ecdadımızın torununu takip ederiz tabi seve seve.3.17 ellibin lot 3.13 de adama günde 2 bin lira kazandırır.bilanço gelincede daha fazlasını kazandırır.Allah ecdadımızın torunlarına zeval vermesin.
........
Dagi sanki sarkuysandan daha mı çok kazandırdı Melih bey
Balboa nun kavakları Mersini Hanönü Ankara'da yemekler gezmeleri....
Arsalar tarlalar..
Neyse.....
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri