Ölümler de numaradan diyosun, filmlerdeki gibiRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
 Yeni Üye

Yeni Üye

Ölümler de numaradan diyosun, filmlerdeki gibiRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hahahah aynı şekilde katılıyorum oyunu sadece çözüyorlar anlatıyorlar. Çözümü diyorum ses yok [emoji28]ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
 Bronz Üye

Bronz Üye

hsyf'lerde kademeli alım yapılıp maliyet düşürülüyor mu?
 Yeni Üye

Yeni Üye

Düz dünyacı bunlarRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla ben şahsım adına komplocu adamı gördüğümde sohbeti keser uzaklaşırım, her şeyi her fikri hoş görürürüm ama hiç katlanamıyorum bu güruha. Sıfır bilgi, sıfır liyakat, sıfır kanıt, ful çene. Boş boş mabaddan uydurma cızırtılar. yok anunakiler var yılan görünümlü insanlar , yok aya gidilmedi, yok dünya aslında düzmüş, yok şu yazıyı 10 kişiye gönder kıçında kelebek uçuşsun . 14 yaş kafalı çoğu. Şuna ayırdıkları mesainin onda birini pozitif bilime ayırsalar ülke bambaşka olur. Nefesim daralıyor yeminle. Büyük resmi görmekten heba oldular. Bu topicte hiç olmazdı aslında, hep aklı başında insanlar vardı. Ama buraya da sızmışlar.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer İmleri