Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7962 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XXVIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    dususu bilmem ama bu kararlar ile butun kis boyunca inanilmaz bir ekonomik daralma ile karsi karsiya kalacagimizi net olarak ifade edebiliriz.

bizim parasal genisleme gibi bir sansimizda yok, hatta mecburi bir sıkılaştırma icindeyiz. kredi musluklari acik olabilir ama bu oranlar ile nasil bu is cevrilecek o ayri bir konu

ve en buyuk problem ise

parasal genisleme esnasinda verilen kredilerin geri odemelerinin baslamis olmasi ! bir problem de bir onceki pandemi de onumuz yaz idi, su an ise kış
    aynen büyük resimde tepede olduğumuzu söyledim

belkide aceleleri vardı onun için hızla götürdüler yukarı
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    aynen büyük resimde tepede olduğumuzu söyledim

belkide aceleleri vardı onun için hızla götürdüler yukarı
    maaleseaef reel piyasalarda muazzam bir resesyon ile karsi karsiya kalacagiz

herkes hazirlikli olmali

bu kapanmayi kucumseyenler oluyor (bunun icin miydi dusus diyenler var) yapmayin lutfen ! zaten reel piyasada is yapanlar net goruyor ozellikle son 1 aydir inanilmaz bir is hacmi daralmasi vardi, bu kapanma ile bu durum kroniklesecek

3.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    maaleseaef reel piyasalarda muazzam bir resesyon ile karsi karsiya kalacagiz

herkes hazirlikli olmali

bu kapanmayi kucumseyenler oluyor (bunun icin miydi dusus diyenler var) yapmayin lutfen ! zaten reel piyasada is yapanlar net goruyor ozellikle son 1 aydir inanilmaz bir is hacmi daralmasi vardi, bu kapanma ile bu durum kroniklesecek
    buna ilaveten birde 11 aralıkta ab liderler zirvesi var onu pek önemseyen yok ancak velakin bance o zirve çok önemli

eğer yaptırım çıkarsa oradan bence papaz brunson krizinden daha büyük bir kriz olur çünkü ihracatı avrupaya yapıyoz arclk frot toaos vestel gibi firmalarda binlerce işci çalışıyor yan sanayiler öyle aslı kriz o zaman çıkar bence

muhtemelen almanyayı ikna ederler diye düşünüyorum ancak olumsuz bir kararda dolar yeni zirve yapar
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

4.  Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    buna ilaveten birde 11 aralıkta ab liderler zirvesi var onu pek önemseyen yok ancak velakin bance o zirve çok önemli

eğer yaptırım çıkarsa oradan bence papaz brunson krizinden daha büyük bir kriz olur çünkü ihracatı avrupaya yapıyoz arclk frot toaos vestel gibi firmalarda binlerce işci çalışıyor yan sanayiler öyle aslı kriz o zaman çıkar bence

muhtemelen almanyayı ikna ederler diye düşünüyorum ancak olumsuz bir kararda dolar yeni zirve yapar
    Bugün froto nun taban olmasının pandemiyle ilgisi yoktu...avrupaya ihracata en duyarlı firmamız, bu beklentiler olumsuz etkiledi...bence bugünkü düşüşün yarısı yeni kararlar ise, yarısı da ab ile gerginlik kaynaklıydı.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •