-

Originally Posted by
R-E-X
Elimde indes var gitmiyor simdi onu satiyorum ilgilenen varsa gidebilir hisse...bize yedirmeyecek spek elimizdeki ile yetinecegiz...adamlar resmen lot sayiyor..
Sayın R-E-X Çok güldüm. Bende sadece benin böyle sanıyordum. Karton vardı. İki yıl kadar tuttum. Sattığım gün akşam bedelsiz açıkladı. Avod ve Gübre fabrikaları öyle ben satttım. Biri 4 kat digerleri 3 kat 5 kat gitti. (Aynı espiriyi bende arkadaşlara yapıyorum. Felan hisseyi ben sattım siz alabilirsiniz diye) K.Y.T.D.
-

Originally Posted by
ACA42
Sayın R-E-X Çok güldüm. Bende sadece benin böyle sanıyordum. Karton vardı. İki yıl kadar tuttum. Sattığım gün akşam bedelsiz açıkladı. Avod ve Gübre fabrikaları öyle ben satttım. Biri 4 kat digerleri 3 kat 5 kat gitti. (Aynı espiriyi bende arkadaşlara yapıyorum. Felan hisseyi ben sattım siz alabilirsiniz diye) K.Y.T.D.
Hocam gubrf 10 yil tuttum birsey yok sattim 2 tl den 50 tl ye geldi hisse...tam 80 bin lotum vardi...olmayinca olmuyor..elimizdeki ile yetinecegiz...elimde indes var 3 yil oldu gitmiyor ederi cok yukari diye bekliyoruz spek te bekliyor...satiyoruz gidiyor...indes potada bilginiz olsun satiyorum...
-
Tavanda kaç lot var acaba?
-
[QUOTE=ACA42;4971002]Tavanda kaç lot var acaba? Az önce sordum 2 milyon alıcı vardı.
-
[QUOTE=Duka;4971113]

Originally Posted by
ACA42
Tavanda kaç lot var acaba? Az önce sordum 2 milyon alıcı vardı.
Çok teşekkür ederim sayın Duka.
-
Ne oldu öyle tavandan 2 milyon mu verdiler. Şuanda tavanda kaç lot var acaba?
-
Şuan 1.200.000 lot var, alışan ctiy çıkıyor.
-

Originally Posted by
Duka
Şuan 1.200.000 lot var, alışan ctiy çıkıyor.
Teşekkürler Ctiy çıkıyorsa iş alıyordur. K.Y.T.D.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri