Düşüşte az, çıkışta az diye bir şey olduğunu sanmıyorum Sn. Hayran. Durum bence birebir Sn. Melihşah'ın dediği gibi. Yeni döneme ayak uyduramadı.
Düşüşte az, çıkışta az diye bir şey olduğunu sanmıyorum Sn. Hayran. Durum bence birebir Sn. Melihşah'ın dediği gibi. Yeni döneme ayak uyduramadı.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
demek istediğim, tam olarak bu arkadaşımızın bahsettiği felsefeyi doğrularcasına hareketler yapıyor. yükselişlerde daha az kazanıp düşüşlerde de daha az kaybedelim felsefesiyle yola çıktıklarına ben de inanmıyorum. sizlerin de belirttiğiniz gibi sonzamanlardaki büyük hisselere yönelimi başaramadılar ve sanki bu şekilde bir felsefeleri varmış gibi saçma bir duruma düştüler. ama şu da var ki birkaç aydır sağda solda sürekli olarak tüm endeksin fazla şiştiği ve bundan sonraki yükselişlerin daha çok bistyüz ve bist30 odaklı gerçekleşeceği dillendiriliyordu. bunu hesap edemeyip yok bankacılıktan arındırırsak, yok şurdan arındırırsak böyle olur falan demeleri hoş olmadı. inşallah yaşananlardan ders alıp zaten kısıtlı olan fonlarımız arasındaki yerlerini sağlamlaştırırlar. sonuçta hatasız kul olmaz.
Yer İmleri