Originally Posted by Eski_prof Bu arada Adem bey izlemede sanırım hiç sesi çıkmıyor...;))) Burdayım hocam izlemeye devam ....
Originally Posted by esselocan Ostim için plan yapıyor olmalı 😌 Olabilir -))
Originally Posted by Adem13 Olabilir -)) Çevremde ve sosyal medya da okadar konuşuluyorki ky tarafından...sorunu bu olsa gerek... Kimsenin beklemediği anı bekliyor... Y.T.D.
Originally Posted by Eski_prof Çevremde ve sosyal medya da okadar konuşuluyorki ky tarafından...sorunu bu olsa gerek... Kimsenin beklemediği anı bekliyor... Y.T.D. Aynı Afyon gibi... Y.T.D.
Tknsa yine tavan,,, Ytd
Originally Posted by Eski_prof Çevremde ve sosyal medya da okadar konuşuluyorki ky tarafından...sorunu bu olsa gerek... Kimsenin beklemediği anı bekliyor... Y.T.D. Kesinlikle katılıyorum.
Originally Posted by Eski_prof Tamam sildim... Burda yazdım Ama esma hanım bu gidişle devamsızlıktan kalır... Herkese hayırlı bir gün diliyorum.Sizleri ara ara takip ediyorum covide yakalanan yakınlarım var arasıra onlarla ilgileniyorum.Bütün hastalara Rabbimden şifa diliyorum.
Çok geçmiş olsun esma hanım... Allah bir an önce sağık şifa versin inşallah... Dikkatli olun...
Forum Rules
Yer İmleri