Qinvest katilim fonu cikaracakti? Son durumunu bilen var mi?
Qinvest katilim fonu cikaracakti? Son durumunu bilen var mi?
yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.
Teşekkür ederim, ben zaten hep günlük vadelide ya da N-Kolay Bono'dayım. Bu durumda olası bir fon değişikliğinde ya da yeni bir fona girişte PPF'nin günlük mevduata karşı bir artısı yok gibi görünüyor.
Teşekkürler, evet temkinli ve sağlam adımlarla bir geçiş süreci yaşıyorum. Şu an için birikimimin yalnızca 1/4'lük kısmıyla fon tarafına geçtim, onda da riskli fon oranını pek yüksek tutmadım. Zamanla tamamen fona geçmeyi düşünüyorum ancak PPF'nin günlük mevduata karşı şu an için bir avantajını göremediğim için, PPF almayı planladığım ya da sizlerin PPF'ye ayırdığı kısımla günlük mevduatta kalmak daha mantıklı görünüyor.
En son, fon isim değişikliği onaylandı ve yatırımcı bilgi formu kap a yüklendi dün. Henüz halka arz olmadı.
https://www.kap.org.tr/tr/fon-bilgil...doviz-ozel-fon
Bir de eklemeyi unuttum. Risksiz veya sabit getirili fon yok. PPF'ler de eksi getirebilir teoride, ender de olsa pratikte de.
Bağzi fonlar bile "mutlak getiri hedefli" yani sadece hedefGaranti edemezler ozel şartlar dışında.
XTUMY'de en başarılı bulduğunuz HSYF hangisi? Yani yan tahtalarda en agresif. (TCD kral hariç).
Forum açılınca eski tarihli gönderilerin gözükmesi durumu devam ediyor mu? Bir ara 18 Kasım da takılmıştı, şimdi de 22 Kasım daki gönderileri açıyor.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri