Sayfa 161/1003 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261661 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 1,281 - 1,288 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1. Qinvest katilim fonu cikaracakti? Son durumunu bilen var mi?
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

2.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    öncelikle hoş geldiniz. ppf'ler genellikle mevduattan düşük getirir. ancak bizlerin mevduat yerine ppf tercih etmemiz, getiri elde etmekten ziyade olası fon değişikliklerimizde üç gün beklememek için bir nevi joker kullanmak gibi. mevduatı ppf'den çok az yüksek getirdiği için bir iki ay bağlarsam günü doluncaya kadar bozamam. ama ppf'yi herhangibir değişiklik yapacağımda anında bozarak işlem yaoparım. bu esnada da param boşta durmamış olur. bu kolaylıktan dolayı da varsın mevduattan biraz az getirsin sorun olmaz
    Teşekkür ederim, ben zaten hep günlük vadelide ya da N-Kolay Bono'dayım. Bu durumda olası bir fon değişikliğinde ya da yeni bir fona girişte PPF'nin günlük mevduata karşı bir artısı yok gibi görünüyor.

Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    Faizin düşüş trendinde olduğu dönemlerde PPF'ler daha avantajlı olabiliyor. Günlük mevduata göre. Getiri eğrisinin yönüne bağlı yani.

NŞA'da mevduata göre stopaj avantajı da var. Fakat yıl sonuna kadar ki düzenlemeyle şu an için avantaj mevduatta.

Yani hic bir zaman tek bir doğru yok. Dönemsel olarak değerlendirmek daha doğru. Mevduattan fon tarafına geçmek dereden okyanusa düşen balık gibi hisettirebilir
    Teşekkürler, evet temkinli ve sağlam adımlarla bir geçiş süreci yaşıyorum. Şu an için birikimimin yalnızca 1/4'lük kısmıyla fon tarafına geçtim, onda da riskli fon oranını pek yüksek tutmadım. Zamanla tamamen fona geçmeyi düşünüyorum ancak PPF'nin günlük mevduata karşı şu an için bir avantajını göremediğim için, PPF almayı planladığım ya da sizlerin PPF'ye ayırdığı kısımla günlük mevduatta kalmak daha mantıklı görünüyor.

3.  Alıntı Originally Posted by fon_fan Yazıyı Oku
    Qinvest katilim fonu cikaracakti? Son durumunu bilen var mi?

En son, fon isim değişikliği onaylandı ve yatırımcı bilgi formu kap a yüklendi dün. Henüz halka arz olmadı.

https://www.kap.org.tr/tr/fon-bilgil...doviz-ozel-fon

4. Bir de eklemeyi unuttum. Risksiz veya sabit getirili fon yok. PPF'ler de eksi getirebilir teoride, ender de olsa pratikte de.

Bağzi fonlar bile "mutlak getiri hedefli" yani sadece hedef Garanti edemezler ozel şartlar dışında.

5. Kim diyordu piyasalar çok oynak diye. Uzun süredir görmediğimiz değerleri gördük bugün.

6. XTUMY'de en başarılı bulduğunuz HSYF hangisi? Yani yan tahtalarda en agresif. (TCD kral hariç).

Forum açılınca eski tarihli gönderilerin gözükmesi durumu devam ediyor mu? Bir ara 18 Kasım da takılmıştı, şimdi de 22 Kasım daki gönderileri açıyor.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    XTUMY'de en başarılı bulduğunuz HSYF hangisi? Yani yan tahtalarda en agresif. (TCD kral hariç).
    GMR ve MPS var bildigim.
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

Sayfa 161/1003 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261661 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •