Yok yok okuyoz biz abi sen yaz
Oluyo arada öyle insanlık hali da
Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://twitter.com/Anil_Ozeksi/stat...077518850?s=20
abime bol şans
borsa işte
videodaki gibi
önce veriyo
sonra hepsini alıyo
naçizane abi,
şansın dönene kadar ufak oyna
robotlar fena sallıyor
ben flat takılıyorum
noel tatiline biraz düşerse banka alırım
güzel geceler dilerim
Bak sadece bugünlük 2 olayımı yazayım ..sabah dowu kırmızı görünce vob seansı açılır açılmaz emir girene kadar anca 148600 e yetiştim şort yaptım ..148025 e kadar düştü ..oo bugün şeytanın bacağını kırdım en az 2bin point garanti dedim ..zırt gitti 149100 oldu ,kardan zarar ..ne yapım ne yapım diye düşünürken gene düştü ..bu defa 148125 den döndü ..neyse bu bi kaç defa oldu düşmeyecek dedim 148700 den flat oldum ,100 lira ordan bi de al-sat komisyon vergi falan filan ..ekrana bakıp beklemeye başladım ..bir müddet yataya sardı ..öğle yemek saati geldi ..
Hayat hoş gerisi boş
Yemek çay sigara falan filan ekrana tekrar döndüğümde 149050-75 .. iyi ki flatladım yoksa 350 daha zarar olacaktı dedim kendi kendime ..ooo tam ordan bi verdi 147900 ..yani biraz beklesem 100 lira zarar yerine 700 kar olacaktı ..neyse ekrana bakıp bekledim ..düştü çıktı falan filan ..o sıra ben eve geldim ..zaten ilk yazım bugün belli ..
Hayat hoş gerisi boş
Neyse ,düştü çıktı ..bu defa 147000 i gözüme long için kestirdim ..146750 e kadar ani şekilde düşünce bu defa 1dk MOST 146250 gözüktü ..demek oraya kadar düşecek dedim bekleyim dedim gitti anında 147550 oldu ..haydaaa ..sonra düştü gene bu defa saatlık mum dikkatimi çekti hatta online yazım da var bugün ..147000 den long olacaktım ..4 dk içinde 1000 pointe yakın aldı ordan da bi şey çıkmadı ..online yazdım zaten geçmişe bakıp bulabilirsiniz.
Hayat hoş gerisi boş
Yer İmleri