Sayfa 766/1001 İlkİlk ... 266666716756764765766767768776816866 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 6,121 - 6,128 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-2

1.  Alıntı Originally Posted by ozbek Yazıyı Oku
    Burayı anladığım zannediyorum,3,81 e aldığım hisse için bugün zincir emir girdim
    SAT 4,191 4,09575 AL
    SAT 4,09575 4,0005 AL
    SAT 4,0005 3,90525 AL
    SAT 3,90525 3,81 AL
    3,81
    AL 3,71475 3,81 SAT
    AL 3,6195 3,71475 SAT
    AL 3,52425 3,6195 SAT
    AL 3,429 3,52425 SAT
    ama işlem olmadı
    diyelimki3,90 ve 4 satışlar gerçekleşti zincirler 3,81 ve 3,90 alışlar gerçekleşmedi ,yarın için emirlerimiz nasıl olmalı
    büyük eşit , küçük eşit olarak mı emir girdiniz sadece fiyatı mı girdiniz .... tek fiyat yazarsanız o kademede alıcı ya da satıcı o an olmazsa emir gerçekleşmez ... haaa pardon demin yazdığımı unutun ... şartsız emirmiş sizinki direkt zincir ... en iyi fiyattan gerçekleşmesi gerekirdi ... ??
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Beni saf bulup kesmişlerdi onbinde bilmem ne kadar.
    Arkadaş emir gerçekleşemedi ne ücreti bu diye kızıp hisse yatırımı kariyerime son vermiştim.
    gün sonunda gerçekleşmediği için kendiliğinden iptal olan emirden masraf almaz kurum...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Beni saf bulup kesmişlerdi onbinde bilmem ne kadar.
    Arkadaş emir gerçekleşemedi ne ücreti bu diye kızıp hisse yatırımı kariyerime son vermiştim.
    Myfinans üstadım haklısınız en az sizin kadar bende kiziyorum bu komisyon islerine.
    Herkesin e mail adresine sanirim günlük hesap hareketleri geliyordur.Her gün kontrol etmekte yarar var.

Simdi son günlerde yasadigim iki olayi anlatayim.
    Portfoyumde 9 adet hisse 1 adet altin fonu 1 adette dolar fonu var.

Her gün seans sonu ekran goruntusu alir 1 hafta saklarim.
    1 Aralikta portfoyumde hisselerden birinin maliyet kisminda seans kapanisinda 11.18 oldugunu goruyorum ve zaten ekran goruntusunude almisim.

O gece uyku tutmadi saat 02.30 da kalktim ertesi günkü emirleri gireyim bari dedim.
    Birde bakarim benim bahsettigim hissenin maliyeti 11.18 yerine 11.28 görünüyor. Böyle olunca hissedeki karimda silinmiş.
    Hemen gece gece mail attim.Hala donecekler.
    Sabah 9.30 da hesabimi actigimda maliyet yine 11.18 görünüyordu. Kar yerine gelmisti.

Şimdi gece ne olduda böyle oldu...?

Ikinci olayda.
    Bir hissenin hareketlerini takip etmek için 1-2 lot aldim sattim.Bir iki sefer bunu yaptım.

Ekstre geldiginde kontrol ettim.
    10 lotun altinda alinan hisselerin hepsinden sabit ve yuksek komisyon kesmisler.

4.  Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Myfinans üstadım haklısınız en az sizin kadar bende kiziyorum bu komisyon islerine.
    Herkesin e mail adresine sanirim günlük hesap hareketleri geliyordur.Her gün kontrol etmekte yarar var.

1 Aralikta portfoyumde hisselerden birinin maliyet kisminda seans kapanisinda 11.18 oldugunu goruyorum ve zaten ekran goruntusunude almisim.

O gece uyku tutmadi saat 02.30 da kalktim ertesi günkü emirleri gireyim bari dedim.
    Birde bakarim benim bahsettigim hissenin maliyeti 11.18 yerine 11.28 görünüyor. Böyle olunca hissedeki karimda silinmiş.
    Sabah 9.30 da hesabimi actigimda maliyet yine 11.18 görünüyordu. Kar yerine gelmisti.

Ikinci olayda.
    Bir hissenin hareketlerini takip etmek için 1-2 lot aldim sattim.Bir iki sefer bunu yaptım.

10 lotun altinda alinan hisselerin hepsinden sabit ve yuksek komisyon kesmisler.
    İşin komik kısmı şöyle.
    Ben günlük vadeli mevduatın günlük getirilerini de takip ediyorum.
    Şimdiye kadar bir açıklarını bulamadım ama.
    Kuruşu kuruşuna yatırıyorlar.

Ama tedbirli olmakta fayda var diyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku

Ikinci olayda.

overall unuzdaki para eksilmez oradaki 11.18 olan maliyet isterse 100 tl görünsün ... önemli olan overall unuzdur... aracı kurumların maliyet kısımlarını dikkate almayın ... hisse ekstresindeki işlem dökümünde seçtiğiniz tarih aralığına göre sol tarafta nette yazan maliyet doğrudur ( fifo kuralı daima ) ...
    normal ekrandaki maliyet ortalama basit maliyet o dinamik değildir oraya bakıp maliyetim bu diyemezsiniz ...

6.  Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    büyük eşit , küçük eşit olarak mı emir girdiniz sadece fiyatı mı girdiniz .... tek fiyat yazarsanız o kademede alıcı ya da satıcı o an olmazsa emir gerçekleşmez ... haaa pardon demin yazdığımı unutun ... şartsız emirmiş sizinki direkt zincir ... en iyi fiyattan gerçekleşmesi gerekirdi ... ??
    Sn.HMZ ben işlem gerçekleşmedi derken ,şikayet olarak belirtmedim.%2,5 +- ne alta nede üste fiyat gitmemiş gerçekleşmemesinde bir sıkıntı yok, ben değerler doğrumu onu belirtmek istemiştim.

7.  Alıntı Originally Posted by ozbek Yazıyı Oku
    Sn.HMZ ben işlem gerçekleşmedi derken ,şikayet olarak belirtmedim.%2,5 +- ne alta nede üste fiyat gitmemiş gerçekleşmemesinde bir sıkıntı yok, ben değerler doğrumu onu belirtmek istemiştim.
    sağol ... neticede ulaşabileceğimiz en üst nokta bilgi değil , içinde akıl olan anlayıştır ...

dıngadunga çatapat hepalay şiibilil şişişi kestane leblebi salep , dörtlüleri yak longa devam et ...

Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    sağol ... neticede ulaşabileceğimiz en üst nokta bilgi değil , içinde akıl olan anlayıştır ...

dıngadunga çatapat hepalay şiibilil şişişi kestane leblebi salep , dörtlüleri yak longa devam et ...
    La yinemi sen geldin
    Git kardesim milletin kafasini ambale etme

Sayfa 766/1001 İlkİlk ... 266666716756764765766767768776816866 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •