Sayfa 744/1004 İlkİlk ... 244644694734742743744745746754794844 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 5,945 - 5,952 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

1.  Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    Kayip selec te 2 haftada 140 bin tl oldu...dahada artacak gorunuyor..
    ona kayıp değil kaçan fırsat diyoruz, öyle olsa ben bist 30 da tahta yapacak seviyede para kaçırdım diyeyim.

2. Aşının saklanması işini safkar üstlenecek diye bir söylenti var bilgisi olan varmı?

3.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    ona kayıp değil kaçan fırsat diyoruz, öyle olsa ben bist 30 da tahta yapacak seviyede para kaçırdım diyeyim.
    Bizimki tek seferde olan bir durum yillarca kacan degil...

4. Selec ederi 12.5 tl civari potansiyel 20 tl uzeri....potansiyeli fiyatliyor...

5.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Evlatlık hissem hangisi?

piyasanın kullanmayıp kendimce benim icad ettiğim bir firma
    ciro=pd etmelidir kriterimden yola çıktığımda SARKY
    daha yıl sonuna yapacağını ön gördüğüm cironun yaklaşık 1/3 değerinde ve kar marjı yükselişte
    bakır fiyatları yukarıya gittiği için
    OTKAR sektörün önü açık, bu insanlık birbirini yedikçe de açık olacak
    yılsonuna 2.5 milyar ciro yapabilir piyasa değeri 6 milyar şu an
    fk / pd/dd zaten yüksek
    ucuz olmadığını hep söylüyordum.
    galiba ikisi arasında parite uygulayacağım, otkar önce kalkmıştı biraz dinlenir diye düşünüyorum(çapraz hareket ederlerse güzel olacak) olursa olur olmazsa ...??????

hani olurda bakır fiyatları yukarı gider sarky deli karlar yazmaya başlarsa ucu açık
    beni zengin değil ama param var diyebileceğim yere taşıyabilir.
    Hersene ucuz degil deniyor ama orada temettu yatirimcisi cok maliyetinden cok temettu alan cok...gelecek vaat eden temettu verme potansiyeli hep olan firma olmali...egeen en guzel ornek....

6. Gedza ederi 30 tl civari potansiyel cok cok yukari....

7.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    SARKY
    Bugün geç saate kadar tavan olmayıp rekor hacimle tavana yakın kapatsalar güzel olur selecte onu 11 lerde yaptılar.
    sayın REX gibi arkadaşları öyle döktüler.
    teknosa da öyle oldu ben patron satışları olabilir diye yorumlamıştım, değilmiş dökme hareketiymiş.
    onlarda güçlü beklenti var, sarky da öyle bi şey yok
    bakır fiyatları olabilir belki.
    Yerli arabanin parcasini urettiginde goruselim...boyle bir olasilik var..dmsas benim cok guvendigim sirket....onun icin sattigim hisseler asels cemts algyo selec isdmr..onun haricinde %45 ihracat yapan sirket...oto yedek parcasi uretiyor..benim maliyet cok asagida bu donem pek hareket yok hissede olu topragi var oda bir gercek...pandemi sureci cok etkiledi sirketi..

TMSF yönetimine geçtikten sonra hem karı hem de üretim kapasitesi artan Koza Altın kapasite artırımı için yeni bir hamle yaptı
    https://www.borsagundem.com/haber/ko...amlesi/1534487

Sayfa 744/1004 İlkİlk ... 244644694734742743744745746754794844 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •