Originally Posted by
djoz
1 milyona müşteri bulduysa niye değerlendirmesin?
Örneğin siz 900 teklif ettiniz ama 1 milyona müşteri çıktı, bu adam salak mı 100 bin lirayı tepip size ucuza versin?
Bir ara "evlere müşteri yok, ama fiyatlar yükseliyor" diye şikayet edenler vardı.
Adam müşteri bulmuş işte. Problem nedir?
Ben zaten 10 yıldır şunu çözemedim. Başlıkta bu konuda müthiş bir kafa karışıklığı var.
Şu an kiralar uygun değil mi? Bu konuda çoğunluk hem fikir, hatta bu zamanda kirasını zamanında ödeyen kiracı bulanlar öpüp başına koysun, kira artışlarında mız mız yapmasınlar, üçe beşe bakmasınlar deniyor.
Şimdi, bu durumda ev sahipleri enayi mi, yoksa kurnaz fırsatçılar mı? Hem pahalı alıp, ucuzdan kiraya verirlerken enayi. Satmak istediğinde, fazla para istediği için, kurnaz fırsatçı...nasıl yani...bir insan hem enayi, hem kurnaz fırsatçı nasıl oluyor.
Yoksa, problem sizin piyasa değerlendirmenizde olabilir mi? Ayrıca, ortada noter, kapora vs yoksa iki taraf da her türlü vazgeçebilir. Hatta şöyle yapmıştır satıcı, "kardeş, bak arkadaş zaten 1 verdi, satmadım, zaten biraz da kıl olmuştum herife...sen çok istiyorsan 1,1 vereceksin..işine geliyorsa"
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri