Sayfa 21/996 İlkİlk ... 1119202122233171121521 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 161 - 168 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ben tam olarak ne yapmak istediklerini anlamıyorum elde döviz kalmayınca sıra altına mı gelecek oda bitti mi ne yapacağız dışarıdan borçlanmak için çok yüksek faiz vermek zorunda kalacaklar yada içeriden döviz karşılığı yüksek faizle milletin dth lerini bozdurmaya çalışacaklar.
    Gün kurtarma desen bu şekilde olmaz. Tamamen yüksek faiz yüksek kur rejimine girdik. Satabilecekleri 4.2 milyar dolar kaldı. Sonra ya yeniden borçlanma, ya altın satışı, ya da tekrar faiz artışı. Millet bu seviyeden döviz bozmaz.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    adamı red listeme alıp muhatap olmama kararı aldım yoksa baya bii sövüp cezayı göze aldım ama boş adam topiktetede boş anlamsız mesaj sayısını arttırıyor.
    en iyisini yapmışsın boşver. ceza alıp bizi başkansız bırakma

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Gün kurtarma desen bu şekilde olmaz. Tamamen yüksek faiz yüksek kur rejimine girdik. Satabilecekleri 4.2 milyar dolar kaldı. Sonra ya yeniden borçlanma, ya altın satışı, ya da tekrar faiz artışı. Millet bu seviyeden döviz bozmaz.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    dövizi faizle satışla düşürüp belki dth leri bozdurmaya uğraşıyorlar ama aksine döviz düştü diye alanda oluyor. bide satmam diyen gurup var filmin sonu karanlık ama merakla seyrediyoruz.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ben tam olarak ne yapmak istediklerini anlamıyorum elde döviz kalmayınca sıra altına mı gelecek oda bitti mi ne yapacağız dışarıdan borçlanmak için çok yüksek faiz vermek zorunda kalacaklar yada içeriden döviz karşılığı yüksek faizle milletin dth lerini bozdurmaya çalışacaklar.
    Siz bari yapmayın, DTH denilen şey bilgisayarlarda sadece bir rakam, o dolar gaymelerin yurt dışında herhangi bir ödeme geçerliliği yok, yendi bitti onlarda.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Siz bari yapmayın, DTH denilen şey bilgisayarlarda sadece bir rakam, o dolar gaymelerin yurt dışında herhangi bir ödeme geçerliliği yok, yendi bitti onlarda.
    zorunlu karşılıkları merkezde
    merkez onuda yedi bitirdi. onları kurtarması lazım yarın dth ler çözülürse onlarda geri verilmesi gerekiyor
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayyan Yazıyı Oku
    en iyisini yapmışsın boşver. ceza alıp bizi başkansız bırakma
    Başkanlık riskli görevdir, gerekirse kendini yakmak pahasına gereğini yapmalıdır.

Eğer görev bana düşerse buradaki herkes bilir ki, kendimi ateşe atmaktan asla çekinmem.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

7. Dün hazine hesabına yeni borçlanılan 2milyar dolar girdi.

Hemen görüyoruz etkiyi satın bakalım kaç gün gidecek 1 hafta?

Cari açığın 5milyar dolar, enflasyonun 14 çıktı iki gün kur düşüyor.

Bugünkü 7,91-7,76 hareketi hoş olmadı.Sebep? Erkenden faiz yükselişi mi satın alınıyor?

Sayfa 21/996 İlkİlk ... 1119202122233171121521 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •