Sayfa 308/996 İlkİlk ... 208258298306307308309310318358408808 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 2,457 - 2,464 arası.

Konu: Viop - XXVIII

teknik şöyledir, temel böyledir, gibi önyargılı mevzulara girmiyorum karışmıyorum ama çokta akıllıca düşünüldüğü sanılmasın. yok bunun bi standart ı be kardeşim. sana iyi gelen yöntem bi başkasını hiç ilgilenmiyordur bile. mesela beni piyasada kullanılan dillerden düşmeyen kralının kullandığı yere göğe sığdıramayıp ikide bir güncellediği sistemler beni hiç ilgilendirmiyor valla yolda bulsam çöpe atarım. ama benim nazarımdaki değeri bu. bi başkası için çok kıymetli olabilir. onun için özellikle teknik carttur curttur diyeni okuduğumda harbiden et kafanın biriymiş diyorum. desene arkadaş ben anlamıyorum bana uygun değil diye. odunumun parası diye çakılıp kalmışsın işte bir yerde... daha öteyede hayatta gidemezsin... adres hisse net viop topiği no: herkes tanır

2. Twitterın os... tan üstat takım taklavatı toplanmış habire aşağı çöküş senaryoları paylaşıyor. Aval aval baktıkları malsız kaldıkları çok belli. Düşsün de portfoyu fulleyim kafaları.

Çok beklersiniz.

Bence bir insanın borsada kendine yapabileceği en büyük kötülük başkasının senaryosuna göre pozisyon almasıdır. Daha büyük kötülük ise twitterda borsa yorumları okumasıdır.

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Öyle kolay para nerede?
    Fiktif islemdir çalı arkasına saklanmadir.
     Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    TSKB deki vatandaş 199 milyon lotu satmış,çıkmış..
    güzel hareket...
    Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Osuruk kaka her neyse ama düşüş bekleyen haklıdır ve olacaktır. Faizin arttığı para üreticisinin sıkılaşma yapacağını iddia ettiği bir yerde borsanın artması için bir sebep var mı?
     Alıntı Originally Posted by integrating-factor Yazıyı Oku
    Twitterın os... tan üstat takım taklavatı toplanmış habire aşağı çöküş senaryoları paylaşıyor. Aval aval baktıkları malsız kaldıkları çok belli. Düşsün de portfoyu fulleyim.

Çok beklersiniz.

Alıntı Originally Posted by integrating-factor Yazıyı Oku
    Twitterın os... tan üstat takım taklavatı toplanmış habire aşağı çöküş senaryoları paylaşıyor. Aval aval baktıkları malsız kaldıkları çok belli. Düşsün de portfoyu fulleyim kafaları.

Çok beklersiniz.

Ben de tam tersi ; herkes uçuş modunda

Alıntı Originally Posted by cafer76 Yazıyı Oku
    Öyle kolay para nerede?
    Fiktif islemdir çalı arkasına saklanmadir.

KAP!a yazısını göndermiş... fiktif olan ne?

7.  Alıntı Originally Posted by cafer76 Yazıyı Oku
    Osuruk kaka her neyse ama düşüş bekleyen haklıdır ve olacaktır. Faizin arttığı para üreticisinin sıkılaşma yapacağını iddia ettiği bir yerde borsanın artması için bir sebep var mı?

Mesele faizin artmaya başlamasından çok piyasanın normalleşmeye olan inancının artması. Normalleşmeden kastımızın ne olduğunu herkes aşağı yukarı biliyor. Faiz artışında bankaların tavan çektiğine de şahidiz. Düşüş veya düzeltme her zaman olacaktır. Ancak umut etmekle matematik bilmek her zaman aynı şeyler değildir

8. SenSor bayım kavursun basıcaz bisttiğe, o da nazlanıp duruy son
    finiş

aylar önce dediğim gibi Bigşort abiye, sene sonuna kadar tutucaklar, bilanco defter hesap kitap. yeni yıl yeni sans, 2021 gümbür gümbür
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 308/996 İlkİlk ... 208258298306307308309310318358408808 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •