Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7962 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Aşı konusunda yaptırırım yaptırmam safhasında değiliz.Bu hükümet maske dağıtımını zamanında beceremedi,yeterince grip aşısı temin edemedi.Bu aşı gelecek mi herkes ulaşabilecek mi daha o konularda bile benim kafam karışık.Zaten ilk grup belli sağlık çalışanları ve 65 yaş üstü,onlar aşı olduktan sonra ikinci grup için en az bir iki ay vakit olur.Aşının sonuçlarına göre hep beraber değerlendiririz,ilk fasılda istesek de aşı bulamayız ben ondan eminim.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Aşı konusunda yaptırırım yaptırmam safhasında değiliz.Bu hükümet maske dağıtımını zamanında beceremedi,yeterince grip aşısı temin edemedi.Bu aşı gelecek mi herkes ulaşabilecek mi daha o konularda bile benim kafam karışık.Zaten ilk grup belli sağlık çalışanları ve 65 yaş üstü,onlar aşı olduktan sonra ikinci grup için en az bir iki ay vakit olur.Aşının sonuçlarına göre hep beraber değerlendiririz,ilk fasılda istesek de aşı bulamayız ben ondan eminim.
    1,3 milyon sağlık çalışanı, 7,2 milyon kadar +65 yaş üstü var. Sağlık ocaklarında gerekli bilgiler var. Kafamdaki tek soru kolonya dağıtımı o geç yapılmıştı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    1,3 milyon sağlık çalışanı, 7,2 milyon kadar +65 yaş üstü var. Sağlık ocaklarında gerekli bilgiler var. Kafamdaki tek soru kolonya dağıtımı o geç yapılmıştı.

1.3 milyon kişi aynı torbaya konularak tek tip aşı vurulması büyük hata
    bu insanlara en azından 2 veya 3 ayrı aşı tipi uygulanarak
    herhangi bir olumsuz sonuçta tüm sağlık çalışanlarının etkilenebileceği düşünülmelidir..

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    1.3 milyon kişi aynı torbaya konularak tek tip aşı vurulması büyük hata
    bu insanlara en azından 2 veya 3 ayrı aşı tipi uygulanarak
    herhangi bir olumsuz sonuçta tüm sağlık çalışanlarının etkilenebileceği düşünülmelidir..
    Bence aşıda sorun yok. Koruyuculuğu sorun olan kısım.

O egeli ben değilim

Bence aşıda sorun yok. Koruyuculuğu sorun olan kısım.

bence denilerek alınacak bir risk değil bu
    isterse moderna'da karar kılsalar düz ara tüm sağlık personeline aynı aşıyı vurdurmam..

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    bence denilerek alınacak bir risk değil bu
    isterse moderna'da karar kılsalar düz ara tüm sağlık personeline aynı aşıyı vurdurmam..
    Öncelikle yazayım. Kullandığımız bir çok ilacın yan etkisi vardır. Ama az ama çok. Bu nedenle biz kafamıza göre kullanmayıp doktora danışıyoruz. Onlar neyin ne kadar faydalı olduğunu, alınan risk ve karşılığındaki faydayı bilimsel olarak değerlendirip bize tavsiyede bulunuyorlar.

Yıllar önce bir ilacın prospektüsüne bakmıştım. Bugün konu geçince benzerini buldum.(covid ile ilgisi yok)

Seyrek (her 10.000 kişiden 1 ila 10 kişinin yaşama olasılığı bulunan yan etkiler):

 Alerjik şok (ölümcül olgular dahil)
     Tiroid fonksiyon değişiklikleri, tiroid hormonuna bağlı kriz
     His azalması/bozukluğu, bilinç bulanıklığı, gerginlik, sinirlilik, hafıza kaybı, konuşma
    bozuklukları, uyuklama, bilinç kaybı, koma, titreme, nöbet, felç, beyinde hasar, inme,
    geçici körlük*
     Göz iltihabı, göz sulanması
     İşitme bozuklukları
     Çarpıntı, göğüs ağrısı/sıkışması, kalp hızında artma veya azalma, kalp durması, kalp
    yetmezliği, kalp krizi, morarma
     Tansiyon düşüklüğü ya da yüksekliği, şok, damarlarda daralma*, damar içi pıhtılaşma
    bozukluğu ve tıkanma*
     Burun iltihabı, nefes darlığı, mukozalarda şişme, astım, ses kısıklığı, nefes
    borusu/yutak/dil/yüz ödemi, bronşlarda/nefes borusunda/yutakta daralma, akciğer
    ödemi, solunum yetmezliği, solunumun durması
     Boğazda rahatsızlık, ağrılı yutma, tükrük bezlerinin şişmesi, karın ağrısı, ishal
     Ağız/göz/dudaklarda ödem, deri nekrozu ve deride ciddi kızarıklıklarla seyreden
    hastalıklar (Stevens-Johnson ve Lyell sendromu gibi)
     Böbrek yetmezliği*
     Solgunluk, vücut ısısı değişiklikleri, ödem, ilacın damar dışına kaçması durumunda
    bölgesel ağrı, hafif sıcaklık ve ödem, yangı ve doku hasarı

Son düzenleme : Egeli; 04-12-2020 saat: 08:51.
    O egeli ben değilim

Öncelikle yazayım. Kullandığımız bir çok ilacın yan etkisi vardır. Ama az ama çok. Bu nedenle biz kafamıza göre kullanmayıp doktora danışıyoruz. Onlar neyin ne kadar faydalı olduğunu, alınan risk ve karşılığındaki faydayı bilimsel olarak değerlendirip bize tavsiyede bulunuyorlar.

Yıllar önce bir ilacın prospektüsüne bakmıştım. Bugün konu geçince benzerini buldum.(covid ile ilgisi yok)

Seyrek (her 10.000 kişiden 1 ila 10 kişinin yaşama olasılığı bulunan yan etkiler):

 Alerjik şok (ölümcül olgular dahil)
     Tiroid fonksiyon değişiklikleri, tiroid hormonuna bağlı kriz
     His azalması/bozukluğu, bilinç bulanıklığı, gerginlik, sinirlilik, hafıza kaybı, konuşma
    bozuklukları, uyuklama, bilinç kaybı, koma, titreme, nöbet, felç, beyinde hasar, inme,
    geçici körlük*
     Göz iltihabı, göz sulanması
     İşitme bozuklukları
     Çarpıntı, göğüs ağrısı/sıkışması, kalp hızında artma veya azalma, kalp durması, kalp
    yetmezliği, kalp krizi, morarma
     Tansiyon düşüklüğü ya da yüksekliği, şok, damarlarda daralma*, damar içi pıhtılaşma
    bozukluğu ve tıkanma*
     Burun iltihabı, nefes darlığı, mukozalarda şişme, astım, ses kısıklığı, nefes
    borusu/yutak/dil/yüz ödemi, bronşlarda/nefes borusunda/yutakta daralma, akciğer
    ödemi, solunum yetmezliği, solunumun durması
     Boğazda rahatsızlık, ağrılı yutma, tükrük bezlerinin şişmesi, karın ağrısı, ishal
     Ağız/göz/dudaklarda ödem, deri nekrozu ve deride ciddi kızarıklıklarla seyreden
    hastalıklar (Stevens-Johnson ve Lyell sendromu gibi)
     Böbrek yetmezliği*
     Solgunluk, vücut ısısı değişiklikleri, ödem, ilacın damar dışına kaçması durumunda
    bölgesel ağrı, hafif sıcaklık ve ödem, yangı ve doku hasarı

Yılan veya başka zehirli hayvan için panzehir galiba bu ilaç.

Ulen hastalığa gerek kalmadan, ilacın kendisi götürecek yahu!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Ebesini bebesini saymışlar, 400 bini geçmez...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •