1 Temmuz dan tibaren nufüsta ekstra az artma 84085 kişi oldu Türkiye de
Kaynak dünya sağlık örgütü .
Bu kişiler neredeler ki Nereye gittiler
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1 Temmuz dan tibaren nufüsta ekstra az artma 84085 kişi oldu Türkiye de
Kaynak dünya sağlık örgütü .
Bu kişiler neredeler ki Nereye gittiler
O zortuyu çekti,oğlu bile mezarında rahat bile bırakmadı aç gözlülüğü yüzünden,işçi kesiminin bedduası yüzünden galiba,çünkü sendikalar çankayanın şişmanı işçinin düşmanı dedirti ,Evrenin SSK'ya ilk darbeyi vurmuş oda tamamlayıp hepsine el koymuştu,Evrenin ödenmeyen bonolarıda arada kaynadı gitti,İreiste by Kemal SSK gn müdürlüğünü batırdı diye meydanlarda caka atar,acaba 1980 darbesinden Özalın zıbarmasındaki aradaki olanları biliyormu ?,sanmam,çünkü bilseydi bunları söylemezdi,gerçi onun için fark etmez devamlı bir suçlu yaratır,sıkıştımı kandırıldım der,ama peşinden hiç kandırılmamış gibi söylemlerine devam eder,ölünün arkasından konuşulmaz,ama kötü maziler hiç unutulmaz,tabiki bu bilene bağlı yani eskilere,yeniler zaten bilmez kulaktan duymalara yada buralardan yazılanlardan öğrenirler.
Abi önce sana sonra diğer arkadaşlara bir fikrimi danışmak istiyorum.
Bu aşının deneme süresinin durumun hassasiyetinden dolayı tam olarak yapılmadığını düşünüyorum.
Kendim de dahil büyüklere aşı yaptıracağım ama çocuklara yaptırmak istemiyorum. 9 ve 5 yaşındalar. Hiçbir sağlık problemleri yok çocukların, düzenli check up yaptırırım her sene.
Yan etki endisemden dolayı çocukların aşısını geciktirmek istiyorum olabildiğince ama ne kadar süre bilmiyorum.
Ne dersiniz buna ?
Nufüs Temmuz’dan bu yana 84 bin az artmış .
Daha 9 ay önce Coronado etkisi üzerine çocuk etkisi olmadığına göre .
Niye nüfus bu kadar ekstra az artmış geçen sene aynı zamana göre .
Çin’de durum daha vahim eğer tüm ülkeler toplu Abaza’n olmadıysa nedir sebebi hikmeti bunun
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Baskan, tamamdir, mesaj kutunu bi bosalt istersen, dolu olmali.
Dimitri Reis Efendimiz hangi iğneyi bürünürse o aşı makbule olur
Yer İmleri