Sayfa 177/1003 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277677 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 1,409 - 1,416 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1. 3 gündür endekse göre iyi performans gösterince günlük getirileri paylaşmaya başladılar.
    Haftalık veriyorlardı en son.Amaçlarını ciddi ciddi merak ediyorum.
    Saygılar.

2. #nnf anket yaptı günlük paylaşım konusunda. Anket sonucu ve ısrarlı talepler sonucunda paylaşmaya karar verdiler. Zamanla mı manidar mı değil mi bilemem.

3. Nnf'de tekrar düzelme sinyalleri oluşuyor, çok seviniyorum. Elimizdeki 2-3 iyi fondan biri, fon piyasasına yeni soluk getirdiler, rekabet arttı, umarım çok daha iyi olur. Bence yıpratmamak lazım. Kötü olursa , nnf taşıyana da taşımayana da zararı olur. İyi olursa bir sürü iyi benzeri çıkacaktır yakında. Herkes nasiplenir. Kötü olursa yine 2 fona kalırız. 5-6 sene bekledim üçüncü iyi fon çıksın diye. Umudu bile güzel.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    ıpv 0,64
    tdg 0,48
    tta 1,62
    tte -0,33
    ıpj 2,20

Dolara bağlı fon getirileri geçicidir yarın fazlasıyla geri alınacaktır .Duyurulur.
    ''Dolara bağlı fon getirileri geçicidir yarın fazlasıyla geri alınacaktır .'' bu görüşünüz devam ediyor mu acaba Sn myfinans ?
    Burada yazmış olduğum bilgi,yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Lütfen kurumunuzdaki profesyonel yatırım uzmanlarınıza danışın.

5. Dün merkez kur, 7,86'ydı. Şuan Dolar/Tl kuru 7,80.

Saat 10 ile merkez kurun açıklandığı 15:30 arasındaki ağırlıklı ortalamaya göre bugünlük netice belli olacak.

6.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Ben inceledim, değil, Alelade fonlardaki finansman bonolarından hiç bir farkı yok.

''Elektrikli araç üreten ve/veya elektrikli araç üretimini destekleyen alanlarda faaliyet gösteren şirketlerin pay senetleri ve borçlanma araçlarına''

Ben bu ibareden; alacağımız pay senetleri de bunların, borçlanma araçları da bunların olacak anlıyorum. Ama pratikte portföyünün beşte birini sürekli nakit minvalinde tutuyor. Bence yatırımcı talebiyle uyuşmuyor. Al sana 100 lira bana elektrikli araçlara yatırım yap diyen adamın parasının sürekli beşte biri ile bono alması bence tuhaf.

Neyse, ne yaparsa yapsın. Sadece dikkatimi çekti.
    iyi de şu olabilir mi acaba ? % 20 si ile riskini azaltıyordur , fırsat kolluyordur falan filan ... bir de fonun izahnamesini bi gurcalayalım kısıtları varmı % 80 den fazla giremiyor mu diye bi gurcalamak lazım
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

7.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    Bagzi fonlar günde 3 öğün günlük getiri tweetler oldu. Ne hikmetse kendi şirketlerinin kağıdı tavan tavan koştuğu sırada

Başarılı mı zaman gösterecek ama pazarlama konusunda başarılı oluyorlar.
    SPK fonlarda bazi kurallar koymus. Tek hisseyi tavan yaptirip basarili bir fon getirisi elde etmek cok zor. O firmayla ilgili turev araclar da yoktur diye dusunerek yaziyorum bunu.
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

8. Bu akşam 19.30'da Azimut Portföy Genel Müdürü canlı yayına katılacak. Tün fondaşların bilgisine..

https://www.youtube.com/watch?v=KcGUFQiI9TU

Sayfa 177/1003 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277677 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •