ben beklemekten sıkıldım...
hadi be abicim...
ytd.ytd.![]()
ben beklemekten sıkıldım...
hadi be abicim...
ytd.ytd.![]()
Nispeten daha düşük portföye sahip olduğum DOHOL ve IHLGM'de bile para yaptım. Bir tek bununla BRSAN gına getirdi. Beklemeyip şunu yapalım diyecek bir ortam da yok maalesef. Bunu satsak ucuz veya beklentisi yüksek bir kağıt bulmak da pek mümkün değil.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KKTC’ ye girişlerde 23 Aralık tarihine kadar karantina uygulaması başlamış, bu haber umarım olumsuz bir etki yapmaz!
Bu haber yeni, 08-23 Aralık tarihleri arasındaki dönemi kapsıyor, sonrasına gelişmelere göre karar verilecekmiş.
4 Aralık tarihinde bu mesajı yazdığımda gına getiren 2 hissem BRSAN ve NTHOL kaldı demiştim. O gün 16 TL olan BRSAN 20 günde 2 katını geçti. BRSAN büyük bölümünü sattım. Ne bir kap geldi, ne bir patron demeci var. Gidecek hisse gidiyor.
Bizim hissede ise patron sürpriz yapiyoruz der hisse düşer, geri alım açıklanır hisse yüzde 15 düşer. Gerçekten sabır zorluyorlar. Artık iyi niyetten şüphe eder hale geldik. Her olumlu haberde en geç bir seans sonra çakılıyoruz. Iyi haberde atlayan herkesi itinayla mallandırip yüzde 15 aşağıdan geri almak için tahtayı kasıyorlar.
Hissenin zaten yüzde 70'i resmi olarak elinizde. Eminim ki yüzde 15-20 civarı da ilişkili emanet hesaplarınızda duruyor. Dışarıdaki 50 milyon lota para kazandırmamak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Yani her olumlu haber sonrası bu oyunlar olmasa kenarda yine susup bekleriz ama bu şekilde olunca sabır taşı daha da zorlanıyor. Bu işin sonu bu şekilde size de zarar verecek hale gelebilir. Bazen ufacık bir kelebeğin kanat çırpması bile kaosa sebep olabilir. Yatırımcıları bu şekilde piyon olarak görmeye devam ederseniz bir gün şahı kaybedebilirsiniz.
Ytd...
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri