Originally Posted by ConSenSus SenSor Eyvallah.. Shortçuların durumlar daha beter, tarihi zırwalardayız malum.. Tamam işte bende onu diyorum. Lönkcüler tarihi zırvaya kadar getirdi, para olsa biraz daha götürür ama bittiyseee
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Tamam işte bende onu diyorum. Lönkcüler tarihi zırvaya kadar getirdi, para olsa biraz daha götürür ama bittiyseee Shortçularla açıkçılarla elele geldi tarihi zırvalar bayım.. Hankisi daha bitik Olur ?.
Originally Posted by ConSenSus SenSor Shortçularla açıkçılarla elele geldi tarihi zırvalar bayım.. Hankisi daha bitik Olur ?. Tamam işte aynı şey,lönkcüler zaten yıllardır dır bitikti. şortcularda bitik olunca mazut kalmadı piyasada
Originally Posted by *Bozkurt Tamam işte aynı şey,lönkcüler zaten yıllardır dır bitikti. şortcularda bitik olunca mazut kalmadı piyasada Son kerte en mühimdir.. Yıllar ayrı mevzuu )
Originally Posted by ConSenSus SenSor Son kerte en mühimdir.. Yıllar ayrı mevzuu ) Sana bi güzellik yabcam bayım Siftahımızı yapalım bari 1472 den ilk lönk jetonu salladık makinaya, du bakalım nolucak
Originally Posted by *Bozkurt Sana bi güzellik yabcam bayım Siftahımızı yapalım bari 1472 den ilk lönk jetonu salladık makinaya, du bakalım nolucak ) Hmmm....
Originally Posted by ConSenSus SenSor ) Hmmm.... Voltranı oluşturduk oluşturduk, oluşturamadık ayvayı yeriz. tarihi zırwalardayız malum, kucağa verirlerse mafiş
Obaa resmen boz ayu değilim ulan dedin bol kazanc başkan Originally Posted by *Bozkurt Sana bi güzellik yabcam bayım Siftahımızı yapalım bari 1472 den ilk lönk jetonu salladık makinaya, du bakalım nolucak SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Forum Rules
Yer İmleri