Sayfa 76/227 İlkİlk ... 2666747576777886126176 ... SonSon
Arama sonucu : 1813 madde; 601 - 608 arası.

Konu: KRVGD - Kervan Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. yatırımcıya yüzde 2 mal vermişler satılan lotlardan belli mal büyüklerin elinde bu halka arz değil halka yutturmaca tavan yaparkende kimseye aldırmazlar limonun suyu kalmayınca yatırımcının önüne bırakırlar o dediğin dometes şirketleri çok prim yaptı diye alan mı var spekleri satacağım 4 takla atıyor .
    yatırım tavsiyesi değildir

2.  Alıntı Originally Posted by kartopu Yazıyı Oku

yatırımcıya yüzde 2 mal vermişler satılan lotlardan belli mal büyüklerin elinde bu halka arz değil halka yutturmaca tavan yaparkende kimseye aldırmazlar limonun suyu kalmayınca yatırımcının önüne bırakırlar o dediğin dometes şirketleri çok prim yaptı diye alan mı var spekleri satacağım 4 takla atıyor .
    yatırım tavsiyesi değildir

Çok bilen akadaş: 1)hangi ederi olan hisse büyüklerin elinde değil??? 2)Hangi tavan olan hisseyi tavandan alabiliyorsun?

Maksatlı konuşup milletin aklını bulandıma.

3. 61milyon 800 bin lot şuanda 9.9tl den şirkete talep var,yani yaklaşık 612 milyon TL den,burada şirkete çamur atanlara rağmen,kervan gıdaya ortak olmak isteyenler sıraya girmiş,bazı kedilerde buada uzanamadığı ciğere mundar deme peşinde.

4.  Alıntı Originally Posted by kartopu Yazıyı Oku

şirket ortaklarının ek satışı yapılacak hisseler Bu şirket çok mu ucuz da herkes sıraya girmiş hisse alacağım diye hiç kimse bilançoyu incelemeden bakmadan başkasından duyduğu ile hisse alıyor
    sermayesi 187 500 milyon
    dönen varlığı 580 milyon
    kısa vade borç 443 milyon
    uzun vade 160 milyon
    yıllık ciro 9 aydan 9 aya 877 milyon
    toplam varlık 1 milyar 64 milyon
    öz sermaye 450 milyon
    yıllık kar 9 aydan 9 aya kadar 95 milyon
    bu verilere göre f / k oranı defter değeri yıllık cirosuna göre iyi değil yani geleceğini satın alıyorlarsa bile pahalı görünüyor ve fiyatını nerelere kadar götürecekler bilinmez yatırımcıların aldığı yerde malı yatırımcının üzerine yıkarlar .
    yatım tavsiyesi değildir
    https://www.kervangida.com/wp-conten...tim-Raporu.pdf
    kervan gıda 2020 / 9 aylık konsolide bilançosu
    Norveç Varlık Fonunun ortak olduğu şirketleri bir araştırın isterseniz. Boş şirketlere ortak olmaz hiç bir zaman. Aldığı hisseyi de uzun süre elinde tutar. O yüzden içiniz rahat olsun. Şu anda borsa da kisme ucuz pahalı peşinde değil. Herkes hikayesi olan hisse arıyor.

5. Ailenin dört ferdi olarak dört ayrı yatırım hesabından 10.000 er adet talepte bulunduk. İşBank 300, Gedik 275, Vakıf 179,
    Oyak 0 (sıfır!)hisse vermiş. Şayet bir sistem varsa, anlamak mümkün değil. Anlayan varsa anlatsın. Son 15 senede bu kadar rezil bir arz görmedim.

Alıntı Originally Posted by Jens Van de Beek Yazıyı Oku
    Ailenin dört ferdi olarak dört ayrı yatırım hesabından 10.000 er adet talepte bulunduk. İşBank 300, Gedik 275, Vakıf 179,
    Oyak 0 (sıfır!)hisse vermiş. Şayet bir sistem varsa, anlamak mümkün değil. Anlayan varsa anlatsın. Son 15 senede bu kadar rezil bir arz görmedim.
    Hepsinde aynı taminat yöntemiyle mi girdiniz(nakit/hisse/fon blokaj vs.)
    minimum maksimum adet/tutar belirttiniz mi
    hepsinde aynı fiyattan mı talepte bulundunuz

7.  Alıntı Originally Posted by Jens Van de Beek Yazıyı Oku
    Ailenin dört ferdi olarak dört ayrı yatırım hesabından 10.000 er adet talepte bulunduk. İşBank 300, Gedik 275, Vakıf 179,
    Tek hesaptan tam sizinki kadar talepte bulundum sizden fazla lot geldi bana.

8.  Alıntı Originally Posted by Jens Van de Beek Yazıyı Oku
    Ekran görüntüsü almadınız mı, tazminat isteyin.

Sayfa 76/227 İlkİlk ... 2666747576777886126176 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •