Sayfa 49/996 İlkİlk ... 3947484950515999149549 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 385 - 392 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    O halde verilmesi gereken en onemli karar ne olmali Dimitris ?

Bence bu soygunu durdurmak olmali, yangin ciktiginda, bir ucundan sondurmeye calisir adam.

Eger bu noktada, oylarimizi bu soygunu durdurmak icin birlestiremezsek, memleketi Japon gelip kurtarmaz.

Aylarca KK'na saydirmadigin gun yok.

Nasil oluyor, bu sayfalarda, adama saydir, sonra genellemedir, bireysellik degil de.

Seni anlamak zor.
    Haha hahha güzel yazmışsın abi, hakkını teslim edeyim.

Hiçbir şey yeni değil abi . Ben biraz daha geniş bakıyorum.

300 yıldır böyle. Bi Atatürk zamanında düzeldi, o da yarım kaldı. Hani birisi demişti ya '''reklam arası '' diye . Hakikaten doğru, biz onun zamanında biraz insan muamelesi gördük. Yoksa hep böyleydik.

Hata üstüne hata , hata üstüne hata ... birikip geldi her şey.

Halk neye ilgi duyuyorsa o prim yapıyor abi . Bu hükümet gitse, bu halk birden gömlek mi değiştirecek. Magazin kanalını kapatıp belgesel mi acacak. Maç, araba değil de son okuduğu kitaptan mı sohbet edecekler .

Ya da lafı çok uzatmayayım, eşek olana semer vuran çok olur dersem , beni daha iyi anlarsın

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    sana giydirmişim deyip mesajımı buraya yapıştır, hangi kelime veya ifade giydirmeymiş ben de öğreneyim..?
    Yav arkadaş sen ne hırçın adamsın ya . Sohbet etmeye değil kavga etmeye mi geliyorsun buraya .

Dün de sen benim mesajları yanlış okuyordun, zor anlattık. Bi pardon bile demedin .

Neyse uzatma , tadımız kaçmasın.

3. Kıymetli arkadaşlar, Bugün bir sorun yaşadım. benzer sorun yaşayan ve çözebilen olduysa fikrini almak, yol yordam öğrenmek isterim.

Sürücü belgesini değiştirmek için randevu almıştım. Harç, sağlık raporu vb. her şey tamam gittim nüfus müdürlüğüne. Memure hanım evraklara baktı, sistemde işleme başlayacaktı ki '' Efendim sistemde adınıza her hangi bir sürücü belgesi görünmüyor '' dedi. Nasıl olur hanımefendi, işte ehliyet burada görüyorsunuz dedim. ''Evet ehliyet ortada da , sistem tanımıyor. Ben genel md. lüğe mail atayım, siz telefonunuzu verin , iş çözülünce sms atarım. Randevu almadan bana gelirsiniz, hallederiz '' dedi.

Eve geldiğimde E-devletten sorguladığımda gerçekten görünmüyor. fakat Emniyet Genel Md.lüğü üzerinden ceza puanı sorgulayınca adıma kayıtlı C sınıfı ehliyet görünüyor. Oysa benim ehliyet 1987 de aldığım E sınıfı.

4.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Yav arkadaş sen ne hırçın adamsın ya . Sohbet etmeye değil kavga etmeye mi geliyorsun buraya .

Dün de sen benim mesajları yanlış okuyordun, zor anlattık. Bi pardon bile demedin .

Neyse uzatma , tadımız kaçmasın.
    hırçınlıkla ne alakası var yahu, giydirme dediğin kelime veya cümleyi merak ettim
    bu kadar mu zor buradaki ifaden karşındakine giydirmedir diyebilmek..

5. Sanırım Emniyetten Nüfus müdürlüğüne kayıtlar aktarılırken bir şeyler oldu. Bu yanlışlığı en kestirme nasıl düzelttirebilirim ? Bu ortamda oradan oraya evrak takibi yapamam.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Sanırım Emniyetten Nüfus müdürlüğüne kayıtlar aktarılırken bir şeyler oldu. Bu yanlışlığı en kestirme nasıl düzelttirebilirim ? Bu ortamda oradan oraya evrak takibi yapamam.
    Sn ressam sizin sorunun cevabını bilmiyorum da siz covid sonrası antikor baktırdınız mı.

Hayır şundan soruyorum bazı hastalarda bir ay sonra bile antikor negatifleşebiliyor,ikinci defa enfeksiyona açık olunabildiği söyleniyor.Yani ehliyet falan bilmem de ortalık sakinleşene kadar en azından siz evde otursanız daha mantıklı değil mi.

8.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Sanırım Emniyetten Nüfus müdürlüğüne kayıtlar aktarılırken bir şeyler oldu. Bu yanlışlığı en kestirme nasıl düzelttirebilirim ? Bu ortamda oradan oraya evrak takibi yapamam.
    Aman Hocam, sizi kuvveden dusmesinler de..

Bence hic ugrasmayin, eger cevirmeye takilirsaniz, birakin onlar ugrassin.

Polis cevirmelerde, kimin mahkemeye gidecegini aninda anlar.

Ben olsam hic endise etmezdim.

Sayfa 49/996 İlkİlk ... 3947484950515999149549 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •