Ben Regal ustadi çok iyi anladım. Anladigimi basitçe anlatayım, der ki; zaten her hisse de spek var bir okullu fazla eksik ne fark eder benim sistemim spek in üstüne biniyor, biyolojide buna mutualist yaşam denir. Hangi spek olursa olsun ben sistemimle para kazanırım ve dahi hisse ne kadar hareketli olursa o kadar kazanırım diyor .
Bir nevi spekin üstüne çıkıldığı için spek olması iyi bile olabilir ( hisse hareketli olur)
Onur hocamın uyarılarıda Regal ustadin sistemini uygulayamayan, hisseyi alıp belli karla satanlara uyarı. Aman bir anda spek kagiti düşürür orta da kalırsınız diyor
Ben focabeyine sinir oluyorum, hem bekar ,hem Rusça biliyor , hem Rus coğrafyasında yaşamış. Gerçekten gıcık bi durum.
Webster üstadı gördükçe de içten içe bir sevinç kaplıyor içimi , beterin beteri var diyorum
Yaş 35'e yaklaşıyor. Bundan sonrası için para da lazımPara olmayınca üstteki özelliklerin önemi kalmıyor işte
Annemler de kafayı benimle bozdu. Evlen de evlen ne zaman evleneceksin diye. Dedim benden umudu kesin. Evlenmemeye karar verdim ve herkes de evlenmek zorunda değil dedim. Daha etrafımda evli olup da mutlu olan ve evliliği tavsiye eden erkek görmedim (çocuk konusu konu dışında).
Neyse. Bizim oralarda bir atasözü vardır. "Para varsa yancıkta, ..." diye başlayıp devam eder. Devamı çok terbiyesizce olduğu için burada yazamıyorum
Para kazanmak lazım gardaşlar. O yüzden biz güccük yatırımcılar olarak birbirimize destek vermemiz ve görüşlerimizi saygı çerçevesinde paylaşmamız ve birbirimizin kalbini kırmamamız gerekiyor.
Simdi onurum ve regal ustadim
Bir iki kelime edecegim sizlere
Regal ustadim gormus gecirmis kendinden emin biri dusunceleri de mantikli kendisini severim sayarim
Onurum ise ben gibi henuz tam olgunlasamamis
Ufak espirilere alinganlik gosteriyor
Kendisini severiz ama dusunceleri bize uymayinca elestirmemize kiriliyor
Bu yanlis
Herkes ayni fikirde olamaz
İkiniz de cok kaliteli insanlarsiniz ama suc bence onurumda
Biraz daha dusuncelere acik olmalisin
Begenmedigin kisiyi engelleyebilirsin
Cvp vermezsin olur biter
Mesela burada gicik oldugum ismi onemsiz mrfatih var yazar yazar cvp vermem defolur gider...
Onurum seviliyorsun ama kasiyorsun
Yas olmus elli insan kendi evladini bazen zor cekiyor buradaki kisilere musammaha gostermek zor olabiliyor
Simdi sen buna da alinirsin canini yidigim
Yer İmleri