Sayfa 787/1001 İlkİlk ... 287687737777785786787788789797837887 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 6,289 - 6,296 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-2

1. Ben Regal ustadi çok iyi anladım. Anladigimi basitçe anlatayım, der ki; zaten her hisse de spek var bir okullu fazla eksik ne fark eder benim sistemim spek in üstüne biniyor, biyolojide buna mutualist yaşam denir. Hangi spek olursa olsun ben sistemimle para kazanırım ve dahi hisse ne kadar hareketli olursa o kadar kazanırım diyor .
    Bir nevi spekin üstüne çıkıldığı için spek olması iyi bile olabilir ( hisse hareketli olur)
    Onur hocamın uyarılarıda Regal ustadin sistemini uygulayamayan, hisseyi alıp belli karla satanlara uyarı. Aman bir anda spek kagiti düşürür orta da kalırsınız diyor

2. Ben focabeyine sinir oluyorum, hem bekar ,hem Rusça biliyor , hem Rus coğrafyasında yaşamış. Gerçekten gıcık bi durum.
    Webster üstadı gördükçe de içten içe bir sevinç kaplıyor içimi , beterin beteri var diyorum

3.  Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    Ben focabeyine sinir oluyorum, hem bekar ,hem Rusça biliyor , hem Rus coğrafyasında yaşamış. Gerçekten gıcık bi durum.
    Webster üstadı gördükçe de içten içe bir sevinç kaplıyor içimi , beterin beteri var diyorum
    Yaş 35'e yaklaşıyor. Bundan sonrası için para da lazım Para olmayınca üstteki özelliklerin önemi kalmıyor işte
    Annemler de kafayı benimle bozdu. Evlen de evlen ne zaman evleneceksin diye. Dedim benden umudu kesin. Evlenmemeye karar verdim ve herkes de evlenmek zorunda değil dedim. Daha etrafımda evli olup da mutlu olan ve evliliği tavsiye eden erkek görmedim (çocuk konusu konu dışında).

Neyse. Bizim oralarda bir atasözü vardır. "Para varsa yancıkta, ..." diye başlayıp devam eder. Devamı çok terbiyesizce olduğu için burada yazamıyorum
    Para kazanmak lazım gardaşlar. O yüzden biz güccük yatırımcılar olarak birbirimize destek vermemiz ve görüşlerimizi saygı çerçevesinde paylaşmamız ve birbirimizin kalbini kırmamamız gerekiyor.

Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    Ben focabeyine sinir oluyorum, hem bekar ,hem Rusça biliyor , hem Rus coğrafyasında yaşamış. Gerçekten gıcık bi durum.
    Ustadim gelin birlikte acilim yapalim
    Yas kac bilmiyorum ama 48 oldum ben farkli durtuler basladi 😄😄😄

Alıntı Originally Posted by Foçabeyi Yazıyı Oku
    Yaş 35'e yaklaşıyor. Bundan sonrası için para da lazım Para olmayınca üstteki özelliklerin önemi kalmıyor işte
    Annemler de kafayı benimle bozdu. Evlen de evlen ne zaman evleneceksin diye. Dedim benden umudu kesin. Evlenmemeye karar verdim ve herkes de evlenmek zorunda değil dedim. Daha etrafımda evli olup da mutlu olan ve evliliği tavsiye eden erkek görmedim (çocuk konusu konu dışında).

Neyse. Bizim oralarda bir atasözü vardır. "Para varsa yancıkta, ..." diye başlayıp devam eder. Devamı çok terbiyesizce olduğu için burada yazamıyorum
    Para kazanmak lazım gardaşlar. O yüzden biz güccük yatırımcılar olarak birbirimize destek vermemiz ve görüşlerimizi saygı çerçevesinde paylaşmamız ve birbirimizin kalbini kırmamamız gerekiyor.
    Evlenme kardesim
    Beraber yasa!

Simdi onurum ve regal ustadim
    Bir iki kelime edecegim sizlere

Regal ustadim gormus gecirmis kendinden emin biri dusunceleri de mantikli kendisini severim sayarim

Onurum ise ben gibi henuz tam olgunlasamamis
    Ufak espirilere alinganlik gosteriyor
    Kendisini severiz ama dusunceleri bize uymayinca elestirmemize kiriliyor
    Bu yanlis
    Herkes ayni fikirde olamaz
    İkiniz de cok kaliteli insanlarsiniz ama suc bence onurumda
    Biraz daha dusuncelere acik olmalisin
    Begenmedigin kisiyi engelleyebilirsin
    Cvp vermezsin olur biter
    Mesela burada gicik oldugum ismi onemsiz mrfatih var yazar yazar cvp vermem defolur gider...
    Onurum seviliyorsun ama kasiyorsun
    Yas olmus elli insan kendi evladini bazen zor cekiyor buradaki kisilere musammaha gostermek zor olabiliyor
    Simdi sen buna da alinirsin canini yidigim

7.  Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    Websterin durumunu analiz edince para mutluluk için yeterli değil demek ki diyorsunuz herhalde
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

Sayfa 787/1001 İlkİlk ... 287687737777785786787788789797837887 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •