Sayfa 156/699 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256656 ... SonSon
Arama sonucu : 5590 madde; 1,241 - 1,248 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Perşembe günü SPK haftalık bültende bir ilke kararı yayınlandı. Direkt olarak adrese teslim bu kararı piyasa nasıl görmezden gelir anlamıyorum. Başka şirket olsa tavan tavan giderdi. Gerçekten bu işte bir iş var bana göre. Ben mi çok abartıyorum bilmiyorum.

Gayrimenkul yatırım ortaklıkları (GYO) bağlı ortaklık ilişkisi kurarak inşaat ve gayrimenkul sektörünün ihtiyaçlarını
    karşılamak üzere ana faaliyet konusu asansör, yürüyen merdiven, jeneratör, ısıtma, soğutma ve havalandırma sistemleri gibi
    teknoloji yoğun sektörlerde ürün imalatı, satış ve pazarlaması, montajı, bakım ve onarımı olan Türkiye’de kurulu veya GYO
    tarafından Türkiye’de kurulacak şirketlere III-48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği’nin 28.
    maddesinin birinci fıkrası kapsamında ortak olabilirler.

Neden çimento değil, cam çerçeve değil, izolasyon değil, kapı , çatı üreten firmalara değil de sadece üsttekilere ?

Adrese teslim. BİST'te halka açık hangi GYO'da üstteki tebliğe göre grup içinde iş yapan firma var ?

ALGYO - ALCAR değil de kim?

2. Arkadaşlar hisse geri alım kararından sonra bildiğim kadarı ile 2,5 m geri alım yapmışlardı bunu şirket hesabındanmı holding hesabındanmı yapmışlardı bilen varsa aciklayabilirmi

3.  Alıntı Originally Posted by herboydalan Yazıyı Oku
    Perşembe günü SPK haftalık bültende bir ilke kararı yayınlandı. Direkt olarak adrese teslim bu kararı piyasa nasıl görmezden gelir anlamıyorum. Başka şirket olsa tavan tavan giderdi. Gerçekten bu işte bir iş var bana göre. Ben mi çok abartıyorum bilmiyorum.

Gayrimenkul yatırım ortaklıkları (GYO) bağlı ortaklık ilişkisi kurarak inşaat ve gayrimenkul sektörünün ihtiyaçlarını
    karşılamak üzere ana faaliyet konusu asansör, yürüyen merdiven, jeneratör, ısıtma, soğutma ve havalandırma sistemleri gibi
    teknoloji yoğun sektörlerde ürün imalatı, satış ve pazarlaması, montajı, bakım ve onarımı olan Türkiye’de kurulu veya GYO
    tarafından Türkiye’de kurulacak şirketlere III-48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği’nin 28.

Neden çimento değil, cam çerçeve değil, izolasyon değil, kapı , çatı üreten firmalara değil de sadece üsttekilere ?

Adrese teslim. BİST'te halka açık hangi GYO'da üstteki tebliğe göre grup içinde iş yapan firma var ?

Bunun Algyo ya ne faydasi olur ki ? Alcar a ne yatirim yapacak mesela ucmus gitmis sirket hisselerine mi Yatirim yapsin yani Sirket

4.  Alıntı Originally Posted by herboydalan Yazıyı Oku
    Perşembe günü SPK haftalık bültende bir ilke kararı yayınlandı. Direkt olarak adrese teslim bu kararı piyasa nasıl görmezden gelir anlamıyorum. Başka şirket olsa tavan tavan giderdi. Gerçekten bu işte bir iş var bana göre. Ben mi çok abartıyorum bilmiyorum.

teknoloji yoğun sektörlerde ürün imalatı, satış ve pazarlaması, montajı, bakım ve onarımı olan Türkiyeâ��de kurulu veya GYO
    tarafından Türkiyeâ��de kurulacak şirketlere III-48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliğiâ��nin 28.

Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Bunun Algyo ya ne faydasi olur ki ? Alcar a ne yatirim yapacak mesela ucmus gitmis sirket hisselerine mi Yatirim yapsin yani Sirket
    Kaba tabir için kusura bakmayın ama duruma en uygun ifade;
    "Eşeğin aklına karpuz kabuğu kaçırmamak lazım.."
    Özellikle şu an için fiyatı iyice şişmiş Alcar'a yatırım bence de hiç iyi olmaz..
    Asansör, yürüyen merdiven filan da ne kadar teknoloji yoğun sektör tartışılır..
    Tebliğ kapsamında değerlendirilip güneş panelleri, batarya sistemleri vb işler olsa belki olumlu olur..
    Kardeş şirketlerle iş ilişkisinin KY lehine olacağı düşüncesini taşımıyorum..
    Bireysel düşüncem olup YTD

SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by seneka Yazıyı Oku
    Sayın Kubilayhan23; Kulp var ya, sizinki kulpun kulpu olmalı...
    Ne güzel işte.YTD.

Bir saatliklere bakarız o zamanda.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Alıntı Originally Posted by herboydalan Yazıyı Oku

ALCAR a yarar bu durum ve tahta sahibide çekmiş yukarı tahtayı.

Hisseyi borsadan değilde holding'den pazarlıkla alırsa fiyat ne olabilir.YTD

Yada yeni bir şirket kurumulma aşamasında da olabilir.

Yada aldıkları döviz faizini temettüye ekler.

Alcar fk 50 leri geçmiş çok çok uçuk rakamlarda

Holding de satamaz yabancıyla dengede.

bir oyun oynanırsada bu bizi aşar

ALCAR da alım yapıpda yabancıyı azınlığa düşürme durumu da olabilirmi zannetmem.

Aralarında protokolde dengeli ortaklık vardır tahminim.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by leon_1188 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar hisse geri alım kararından sonra bildiğim kadarı ile 2,5 m geri alım yapmışlardı bunu şirket hesabındanmı holding hesabındanmı yapmışlardı bilen varsa aciklayabilirmi
    Bilançoya bakınca orada durduğunu görürdünüz.YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

25 milyonluk geri alım rakamı var geçmişten gelen ve temettülerden sonra güncel rakam 22 milyon küsürlerde ve bilançoya eksi etki yapıyor.YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 156/699 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256656 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •