Sayfa 392/996 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492892 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 3,129 - 3,136 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Bende GÜN'lük peryot SATIŞ yönüne çevirdi mi kafasını bir önceki gibi 15 bin ila 20 bin arasındaki kemiksiz kazanç olmasa da yarısı dahi yeter bereket denmeli
    [IMG][/IMG]

4 saatlikte trendsel görüşümde böyle hocam

1489 sağ omuz geçerse bu görüntü bozulur yoksa düşüş daha ağır basar diye düşünüyorum

1455 altı kapanışlar bu trendin sonu olabilir

sağ omuzdaki cuma günkü short maliyetlerimi sabah 1469 karla kapattım saatlikte tepmesini beklediğim için

1480 den tekrar kademeli yerine yazmaya başladım gelirse

yok gelmezse 1455 altı emin oldıktam sonra tekrar oradan da girebilirim duruma göre
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    ben çok olumsuz bir şey çıkacağını düşünmüyorum AB den...AB bizden vazgeçemez...hem ticari anlamda hem askeri güç (NATO) anlamında bize ihtiyaçları var...yaşlı bitik bir kıta avrupa...daha kendi içlerinde bile anlaşamıyorlar...çok matah bir şey olsa İngiltere neden ayrılmak istesin? adamlar üye iken bile EURO kullanmadılar en basiti...

yanılıyor da olabilirim...cumaya belli olur...

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    İç siyasete verilen msj önemi yok , kapalı kapılar ardında ne yapılacak önemli olan bu bence.
    Şuanda taraflar kapılı kapılar ardında istişareler yapıyor ve hamleler uyguluyordur.
    Geçen hafta Catsa yaptırımları ile ilgili haberler geçti , hepsi üzerinden aynı zaman içersinde gündem oluşturulması tesadüf değildir.
    Çakal sürüsü bizim ekonomimize göre ayar veriyor.

3.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Benim gibi avanak Borsacı fiyata bakar, yatırımcı hisse senedinin değerine bakar.

Kademeli alımda her düşüşte mal alınmaz önce endeks dönüş emaresi var mı? diye sorgulanır
    yoksa her düşüşte kademe alınırsa merkez bankası yetmez
    Estf. ben temelci olarak yıllarca tekniği aşağıladım saçma buldum, ama sizi hep göz ucu takip ederdim. Şimdi teknik işlerine de bulaştık bence yorumlarınız gayet güzel elinize sağlık devam ediniz.

4. haydi güzel haberler gelmeye başladı ...

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Estf. ben temelci olarak yıllarca tekniği aşağıladım saçma buldum, ama sizi hep göz ucu takip ederdim. Şimdi teknik işlerine de bulaştık bence yorumlarınız gayet güzel elinize sağlık devam ediniz.
    teşekkür ederim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    kim tarafından?

ALMANYA DIŞİŞLERİ BAKANI MAAS: D.AKDENİZ ANLAŞMAZLIĞINDA ÇOK ÇOK FAZLA PROVOKASYON VAR, SONUÇLARINI GÖRÜŞECEĞİZ

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    HOCAM ben bakıyorum 1300 ve şu an 1470 hadi bilemedik 1500 büyüğü küçükten çıkartıyorum 20 bin puan yapıyor yanlışlık yok değilmi sizinkinde
    Nayır bayımız..

TA 1209,Xx dipsel longlarımızla çıkmı$tık bu yola.. hisse.net ar$iv style.

+32,000 zorlandı tepede..

8. yaptırımdan bişey çıkmaz merkez 400 point artış yapar catsadan da ses çıkmazsa yandık ayıcıklarım pala yukarı yukarı sürer gaddarca
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Sayfa 392/996 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492892 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •