Bilen varsa cevaplayabilir mi Halka arzda teminat olarak bankada faiz de olan paramı gösterebilir miyim halka arzı yapan kurumun bankasında Yapı Kredi
Bilen varsa cevaplayabilir mi Halka arzda teminat olarak bankada faiz de olan paramı gösterebilir miyim halka arzı yapan kurumun bankasında Yapı Kredi
Yapı Kredi hangi arzı yaptı? Benim anladığım kadarıyla arza katıldığınız kurumdaki nakitiniz ve Bist 30 hisseleriniz kabul ediliyor. Örneğin ben sadece Ziraat Yatırımdaki varlıklarımı kullanabildim, İş Bankası'ndakileri kullanamadım. Ziraat Yatırım değil de bankasındaki hesabı kullanabilir miydim, bilmiyorum. Kullandıracağını sanmıyorum. Oradaki nakiti yatırıma aktarmak gerekir. Kesin bir şey söylemek zor.
Arzum ev aletlerini yapıcak bu ay içerisinde olucak muhtemelen yapıkredi konsorsiyum lideri inşallah ocak ayına kalır ya
Arkadaşlar tavandaki alıcı sayısı nedir bu günkü şanslı alıcı kurumlar hangileri atabilecek varmı
Arkadaş rekor alıcısı var çok gidebilir bu hisse 20 30 tl leri geçebilir bile başlarda 18 tl diyorduk ama şimdi alıcı sayısının çok olması yüzünden baya yukarı doğru sürerler gibi geliyor bana Yatırım tavsiyesi değildir
Yer İmleri