Sayfa 672/1002 İlkİlk ... 172572622662670671672673674682722772 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 5,369 - 5,376 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

Kılıçdaroğlu : Hani 18 ayda tank vereceklerdi , kararlılara sattın fabrika gitti 28 ay sonra tank verilecekti o da yok .

Kılıçdaroğlu : Ethem sancak dükkanlardan mal topluyor %25 fark koyuyor bunu bana ödeyeceksiniz diyor . Hükümet bunu çınlasın faturaların bir örneği bende . Neden üretim yapmayıp %25 karini alıp hala ben tank yapacağım diyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Koronavirüs salgınında ilk kez 200’un üzerinde can kaybı yaşandı . Bugün 203 kişi hayatını kaybetti

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Kılıçdaroğlu : Çocuğu şehit olan bir vatandaşa 121 lira 96 kuruş , isterseniz banka makbuzunu vereyim . Bu rakamı doğru görüyorsanız yerinizde kalın ama doğru görmüyorsanız lütfen o görevden ayrılın

Kılıçdaroğlu : Katarlilara borsa İstanbul’u satarken masada bir iş adamı vardı , o kişi 17 24 araliktan sonra Pensilvanya’ya gitti yetmedi zaman gazetesinin %10’unu aldı gene yetmedi bank Asya’ya para yatırdı . Bank Asya’nın önünden geceni hapse attiniz bu adamı nasıl basınızın üstünde taşıyorsunuz ? Askeri öğrencileri hapse attiniz bu adam hakkında işlem yok , MİT raporları , MASAK raporları ortada nasıl görmezden geliyorsunuz

Kılıçdaroğlu : Bakın feto çatı iddianamesinde de adı geçiyor ama kimse buna dokunamiyor , neden ? Çünkü Avukatı sayın Erdoğan’ın avukatı . Bakın Antalya üniversitesi , Antalya bilim üniversitesi hepsini kapattılar burası açık , Başkan ferah tamince, Başkan vekili Ahmet Özer cumhurbaşkanının avukatı , diğer üyelerde cumhurbaşkanın avukatı . Neden bu adam protokolde ? Buna kimse dokunamaz kimse

Kılıçdaroğlu : Irak Süleymaniye ‘de askerlerimizin başına çuval geçirildi , biz itiraz ettik ABD’ye nota berin dedik , Erdoğan itiraz etti nota verilmedi . Askerin başına çuval geçirildi nota verilmedi ama Rıza sarraf icin 2 kez nota verildi neden ? Daha önemli bu adam tabii ki değil ama Sarraf konuşursa ne olacak halimiz olayları bu hale getirdi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Tamam bunları dedi. Sonuç ? Boş muhalefet. Gazımızı aldı. AKP oy kaybederken muhalefet oy kazanmıyorsa bir sorun vardır.

Kılıçdaroğlu : Bir iktidarın ekonomi başarısının temel ölçüsü istihdamdır , eğer istihdam yaratmıyorsanız ekonomide sadece belli çevrelere çalışıyorsunuz demektir .

Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Tamam bunları dedi. Sonuç ? Boş muhalefet. Gazımızı aldı. AKP oy kaybederken muhalefet oy kazanmıyorsa bir sorun vardır.
    Ben kilicdaroglu’nun konuşmasını çok beğendim , çok etkili ve gerçekten çok iyi hazırlanmış bir konuşmaydı.

Sayfa 672/1002 İlkİlk ... 172572622662670671672673674682722772 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •