Originally Posted by
Entrika
Ben zaten spek demedim...Tahta yapıcı patrondan bağımsız olamaz...Kottan çıkmak nihai amaç olabilir bu düşünceye daha önce sahiptim ama şu an böyle düşünmüyorum.
Açıkça bir meydan okuma var. Fiyat bu diyor verirseniz alırım alırsanız satarım. Ben imar konusuna odaklandım bunun sonucunu bir süre beklerim. Aşı ve ilaç konusunda çok da bir şey beklemiyorum olursa sürpriz olur.
Umarım bu sıkışma yukarı doğru kırılır.
...Yatırım Tavsiyesi Değildir...
şirketin diğer hissesi eczyatta da durum benzer.Ne zaman hisse hareketlenecek olsa philip ortaya çıkıp satış yapıp baskı kuruyor. Sonrasında kağıt yine aşağıya gelince de sattıklarını yerine koyuyor. Günlerdir bu böyle gittiğini gözlemledim. Tabi bu dediğim kurum bunları yaparken trade karı da elde ediyor ama çok büyük tutarlar değil. Yani bu yapılan hareket daha çok hissenin yukarı gidişini engellemek için gibi görünüyor.
Arsa vs beklentiyi de geçersek karlılık ve temel verilerin iyi olması ile de her 2 hissenin de bu durumu fiyatlaması lazım aslında.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Yer İmleri