Sayfa 454/996 İlkİlk ... 354404444452453454455456464504554954 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 3,625 - 3,632 arası.

Konu: Viop - XXVIII

Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Hemmen efenim..
    vurduğun gol olsun..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

2. Şuan emniyetteyim Palaya tecavüz den göz aldılar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,177
     Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    usta, o hesap kolay da robotu yazmak zor...
    Ben robotu gectım, tek tusla butun o alım satım emırlerını yollayacak sıstemı kursa bırı o da yeter, ben manuel de yaparım al/sat yapılacagı zaman... ama o bıle gozumde buyudu... yoksa arbıtraj var yanı ayan beyan, hep oluyor da... altyapı destegı lazım...
    tarafımdan yazılmışı var.
    10 larca robot.
    hertürlü işlem yapabilen.

1 endex alıp 30hisse satan, bunun tersini yapan.
    hisseye karşılık viop ters düz.

vadeler arası viop vs vs aklıma ne geldiyse senelerdir yazdım.

ilk milyonu yapıp geçebilsek devamı istikrarlı şekilde gelecekte ,
    o ilk milyona çok çabuk ulaşma hevesimizden 2-3 günde başladığım yere dönüyorum.
    geldiğinden on kat hızlı geriye dönüyor
    Bear_Bull
    @BearBull26

4. Son dakika
    Sputnik Haber:

Britanya'da yapılmaya başlanan BioNTech-Pfizer aşısına ABD'de acil kullanım yetkisi için başvurulan Gıda İlaç Dairesi'nden (FDA) ilk açıklama geldi.

Açıklamada iki dozlu aşının uygulandığı grupta, obezite sınır çizgisinde ve daha önce*ateroskleroz (damar sertleşmesi) geliştirmiş bulunan bir katılımcının ilk dozun yapılmasından üç gün sonra öldüğü aktarıldı.

5. söyle bır durum var...olumsuz bır haber yaptırım falan gelmez ise ve yıl sonu hesapları prımler dersek....bu dusmez....hele....yabncı noele gıdınce gecen hafta yaptıgı gıbı 150ye surup bırakır....makasla da oynuyor.....tamamen kafa karısıklıgı....bır de soyle bır durum var.....zırveyı gecen enstruman zırveden bı yuzde 20 rahat gısıyor...ort yuzde...30 her enstruman oyle...altına bknz..dolara bakınız...sımdıççyuzde 30 desek.....160......yuzde 20...145........buraları gormeden dusmez.....yaptırım gıbı bısey gelmezse....benım gıbım bır ayuyu boyle konusturuolar
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

6. resmen longorlerın 700p yemıs.....sortorlerın yemesıne alısıgızda....longorlere pek yapmazdı bu
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

7. Dünya borsaları genel olarak kırmızı (düşüş modunda) iken bist'in +%1.24 olması dikkatle değerlendirilmelidir.

8.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Estafırullah.. Ayrı dünyaların insanlarıyız reis )..
    Niye, sen öbür taraftan mı yazıyon
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 454/996 İlkİlk ... 354404444452453454455456464504554954 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •