Yazın Arsa... Kışın Borsa
Bana cevap yazan arkadaşlara teşekkür editorum. Lakin herkes şimdiki şartlara göre düşünüyor.lakin yatırım geleceğe yapılır. O zamanın şartlarını şimdiden görmek gerek. Doların dibini en yakınlardan tahmin eden faizlerin de buna göre yükseleceğini de aylar önceden yazmıştım. Benim sezgisel tarafım güçlüdür ama hiçte sabrım yok doğru yönde pozisyon alırım ama bekleyemem bu bana hep kaybettirdi.bence dolar son hamle için enerji topluyor bu hamle gelirse bozup TL ye geçmek gerekir. Uzun vadede doların 6 TL nin de altına geleceğine inanıyorum. Piyasalar size hep zor ihtimalleri yaşatır.
https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-55240691
Bakalım trump giderayak dostuna kazık atacak mı yoksa vefa göstererek veto edecek mi ?
VİOP hesaplayan oldu mu hiç?
üstadım yorumlarınız değerli lakin doların yatay seyrettiği zamanlarda bile azar azar devalue edilmeli idi, bunun acısını sonradan çok çektik. yoksa bir anda ekonomi bozulmadı bu süreçte üretime yönelinmeyip ucuz döviz ile ithalat insanlara zenginlik yaşattı.
yalnız paranın enflasyon oranında değer kaybına baktığınız da faiz kaç olursa olsun neticede faizin de ülkeye bir maliyeti var, doların da bir değeri var ve 6 lı rakamların olamayacağına inanıyorum. bunlara ek olarak nasıl düze çıkılabilecek onu da merak ediyorum.
YTD.
Arkadaşlar mevduatın getirisimi daha güzel yoksa fonunmu .bu stopaj kesintiler filan pek anlamadığım için soruyorum .mesela bende fil fonu var günlük gidiyor bu mevduatta olsa daha mı avantajlu olur bilen bı arkadaş cevaplayabilir mi .teşekkürler .
Yer İmleri